Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

jako ze nie jestem klubowiczem nie mam dostepu do klubowego dzialu forum, gdzie moze znajdowac sie cos na ponizszy temat.

Pomyslalem ze BMW klub Polska moglby miec jakies swoje gadzety z logo BMW klub Polska dla klubowiczow jak i forumowiczow np: flagi, kalendarze, brelok do kluczy itp. chetni mogli by sie zlozyc i zamowic w jakiejs firmie. Zapoznalem sie z reglaminem forum jak i regulaminem jak nalezy przystapic do klubu i oprocz koszulek i naklejek (po za znizkami) nie ma zadnych gadzetow, jak sie na to zapatrujecie zarzadzie i klubowicze??

P.S.

mam nadzieje ze ten temat nie bedzie stwarzac jakich kolwiek problemow, zalozylem go z dobrej woli :wink: i nikomu nie chce dopiec ani w jaki kolwiek inny sposob obrazic

Pozdrawiam

• Moderatorzy
Opublikowano

Na przyszłość - tego typu tematy sugeruję wysyłać na priv. :wink:

A odpowiadając na Twoje pytanie... Jesteśmy w trakcie organizowania wielu różnych gadżetów z logo klubowym. Niestety w pierwszej kolejności dostępne będą dla klubowiczów. Później prawdopodobnie powstaną również dla forumowiczów. Choć nie jestem przekonany czy osoby nie będące członkami BMW Klub Polska będą chciały w ten sposób reklamować Klub... :wink:

Temat zamykam. Jeśli ktoś ma w tej sprawie jakieś dodatkowe pytania czy pomysły bardzo proszę na priv.

Pozdrawiam

Admin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.