Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kolego jestem z Augustowa i dobrze Ci radzę odpuść auta od tego kolesia :duh:

To nasz miejscowy największy handlarz , przejeżdzam co dzienie obok jego komisu i widzę w jakim stanie są auta dopiero co przywiezione .

Koleś ma swoją myjnie i ludzi co zajmują się picowaniem tych trupów , zmieniają kiery , lewarki i nakładki na pedały .

Wejdz na alledrogo wybierz Podlaskie i wpisz Augustów ,od razu na pierwszej stronie wyświetli Ci się jego oferta i zobaczysz ,że on we wszystkich aukcjach ma napisane te same bzdury :mad2: .Wali wszystko pod jeden szablon tylko nazwy aut zmienia . Jak coś to pytaj na PW .

Pozdrawiam .

Dziekuje serdecznie za rade:)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

co za grafomański debil nad tymi opisami się pastwił.

czytać się nie da.

bmw ekskluziw

toyota prestiż

a stara brzydka goła oktavia na kołpaku to elegans :duh:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

upośledzenie to nie jest bez przesady :mrgreen:

jak nie wiesz jak napisać to się wali fonetycznie.

to ja tak napisałem z przekąsem.

w opisie jest oczywiście exclusive, prestige, performance.

każdy handlarz ma takie słowa obcykane nawet jak analfabeta bo działają na wyobraźnię.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Kolego jestem z Augustowa i dobrze Ci radzę odpuść auta od tego kolesia :duh:

To nasz miejscowy największy handlarz , przejeżdzam co dzienie obok jego komisu i widzę w jakim stanie są auta dopiero co przywiezione .

Koleś ma swoją myjnie i ludzi co zajmują się picowaniem tych trupów , zmieniają kiery , lewarki i nakładki na pedały .

Wejdz na alledrogo wybierz Podlaskie i wpisz Augustów ,od razu na pierwszej stronie wyświetli Ci się jego oferta i zobaczysz ,że on we wszystkich aukcjach ma napisane te same bzdury :mad2: .Wali wszystko pod jeden szablon tylko nazwy aut zmienia . Jak coś to pytaj na PW .

Pozdrawiam .

Masz na myśli Kozłowskiego ??

Opublikowano

Jeżeli on faktycznie jest sprowadzony z francji to na 99% walony był.

Przypatrz się dobrze przedniej części samochodu. Zderzaka nie da się miernikiem lakieru sprawdzić. Airbag w tym samochodzie też mi nie leży.