Skocz do zawartości

BMW E36 1.6i Compact WYMIANA PASKA KLINOWEGO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, jako iż jestem świeżakiem w posiadaniu BMW, mam do Was takie pytanie. A mianowicie, jaki pasek powinienem zakupić do podanego w temacie modelu BMW? Pytam konkretnie o nr. bo spotkałem się na allegro z jakimiś nr pasków, a nie chciałbym zakupić złego. Czy to jest pasek wieloklinowy? Wiem, że u mnie on po prostu przechodzi przez większość tego przez co ma przechodzić (przepraszam za niefachowe określenie, nie znam się na tym :( ) I ten pasek ma jakby takie przegrody. Bardzo prosiłbym o podanie tego nr albo od razu linku do paska który będzie pasował :) PS. Pytam o pasek, bo po prostu mi piszczy, gdy silnik jest na chodzie, i powiedziano mi, że to wina paska.
Opublikowano
To znaczy też przypuszczałem, że to łożyska, tylko co "ekspert" patrzył do auta, o co innego mówił, jeden że pasek (choć widzę, że pasek jest w dobrym stanie), drugi, że łożyska. Ile może kosztować takie łożysko?