Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzwoniłem do tego Dakro ale coś się nie mogliśmy dogadać więc zrezygnowałem.

Ostatecznie kupiłem hak przez internet w sklepie tutaj. Zdecydowałem się na firmę Steinhof bo znalazłem o niej najwięcej

pozytywnych opinii na forach. Montażyści twierdzą, że jest porównywalna jakościowo z Thule czy Westfalia a sporo tańsza, więc nie widzę sensu przepłacania.

Są może jacyś inni producenci ale z tego co się zorientowałem, to ich produkty zostawiają bardzo wiele do życzenia.

Ten hak Steinhofa który dostałem dla mnie wyglądał bardzo solidnie i porządnie. Montowaliśmy go razem z bratem i jak dla mnie całe spasowanie

było wprost idealne - każdy otwór pasował co do milimetra z otworami w ramie. W zestawie były śruby więc cały montaż ograniczał się w zasadzie

do przyłożenia i przykręcenia. Z podłączeniem wiązki pojechałem już do elektryka bo nie bardzo się znam na elektryce.

Reasumując - jak dla mnie ten Steinhof to był idealny wybór i ze swej strony mogę go polecić.