Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
pizza więc może nie być historii.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

Dzwoniłem do ASO i trochę tam informacji dostałem ;)

W 2002 roku były lakierowane drzwi (wyleciało mi które..) ale przebiegu brak

W 2004 roku była wymiana panewek- akcja serwisowa

W 2011 miała 145tys km. Co myślicie? ;)

Opublikowano

Bardzo prawdopodobne ze w 2011r. byla rowniez sprowadzona do polski. Goscie tak kombinuja ze kupuja auto bez histori kreca na ~140 jada do salonu przy granicy robia przeglad/wymiane zarowek/wymiane czegokolwiek a tam w aso wbijaja ze byla na przegladzie na 140tysiach w 2011. przeciez panie udokumentowane w salonie...

Sprawdz w jakim miescie miala robiony przeglad, oraz w ktorym miesiacu / dniu byl robiony przeglad oraz ktorego byla rejestrowana jesli w polsce byla tydzien czy 2 po tym niby przegladzie to ja bym cos podejrzewal.

Opublikowano
Bardzo prawdopodobne ze w 2011r. byla rowniez sprowadzona do polski. Goscie tak kombinuja ze kupuja auto bez histori kreca na ~140 jada do salonu przy granicy robia przeglad/wymiane zarowek/wymiane czegokolwiek a tam w aso wbijaja ze byla na przegladzie na 140tysiach w 2011. przeciez panie udokumentowane w salonie...

Sprawdz w jakim miescie miala robiony przeglad, oraz w ktorym miesiacu / dniu byl robiony przeglad oraz ktorego byla rejestrowana jesli w polsce byla tydzien czy 2 po tym niby przegladzie to ja bym cos podejrzewal.

Właśnie słyszałem o takich przypadkach…

A co do skrzyni to w grę wchodzi tylko SMG ponieważ miałem okazję spróbować i daje większą radość z jazdy jak dla mnie ;)

kierownica faktycznie obszywana..

Opublikowano
Z tym smg to do czasu, potem mało kto potrafi cokolwiek zdiagnozować albo od razu wymiana części i tysie lecą.
Opublikowano
Z tym smg to do czasu, potem mało kto potrafi cokolwiek zdiagnozować albo od razu wymiana części i tysie lecą.

To się zgadza, że mechanika trzeba mieć konkretnego ;)

W sumie tej skrzyni bliżej do manuala niż do automata.

Opublikowano
Ok, słyszałem o problemach ze starownikiem tych cięgien czy coś ... w aso się kaleczyli nawet.
  • 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To auto jest sprzedawane przez lokalnego handlarza, który nie ma dobrej opinii.

Kilka miesiecy temu te same auto było do wyjęcia ok. 10 tys zł taniej. Po prostu ktos kupił na sprzedaz (nawet rejestracji nie zmienili).

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...