Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam . Jakieś pół roku temu zmieniałem szybę przednią i zapomnieli mi założyć lusterko wewnętrzne . Pózniej gdzieś rzuciłem w garażu i się zgubiło :mad2: Moje pytanie brzmi jakiego lusterka mam szukać ponieważ mam tam jakąś kostkę którą trzeba gdzieś wpiąć w lusterku . ( do czego ta kostka? ) ewentualnie może ktoś podrzucić jakiś link na alledrogo lub może ktoś ma na sprzedaż . Pozdrawiam Wiktor

Ps dodam że na alle jest tego mnóstwo ale różne rodzaje a ja nie pamiętam dokładnie jakie miałem ;/

Edytowane przez Wiktor92
Opublikowano

podaj nr vin to zobaczymy jakie miałeś te lustro.

A jak chcesz to kup takie za 450zł ze wszystkim co BMW wypuściło i dokodujesz je sobie do samochodu u naszych specjalistów za 300zł .

Jak by mi w garażu gdzieś leżało 500zł to bym się lepiej do tego przyłożył :twisted:

zawsze pretekst do ucieknięcia od żony :norty:

Opublikowano

VIN ostatnie 7- ky01031

ceny na allegro są śmieszne dosłownie od 50zł do 400zł. Podejrzewam że to kostka od fotochromu a fotochromy na alle też nie są drogie;) Żony nie mam więc uciekać też jeszcze nie muszę:) garaż przeszukałem dobrze wiec możliwe że gdzie indziej rzuciłem (firma ojca , magazyn, inny samochód , dom rodziców , mieszkanie ) wszędzie sprawdziłem ale za cholerę nie mogę odszukać:P leży i się śmieje, tak więc pozostaje kupno :)

Opublikowano

fotochrom to częsta opcja więc jak masz w aucie parę dodatków , to i to będzie.

Często też jak masz alarm to i fotochrom będzie .

Jak alarm to musi mieć od dołu taka czerwoną bańkę . Fotochrom ma na lustrze po środku małą dziurkę z komórką . Tak to poznasz po widoku.

Później był jeszcze zintegrowany klucz do bramy - po lewej od dołu trzy przyciski czarne . No i Asystent świateł - kamera od dołu z przodu lustra ( w kierunku jazdy ).

Chyba wszystkie mają czujnik deszczu i zaparowania szyby.