Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Itam mam taki problem otoz moja beemka zle palila sprawdzil mi mechanik ze pompka ta w baku nie dziala wiec kupilem ale kupilem taka pompke przystosowana do silnika 1.8 tds kupilem ja na szrocie ale facet mowil ze to prawie takie samo i sie nada. zalozylem ta pompke i wlasnie odpala samochod ale strasznie zacza mulic od 160 km/h i jak jade rondem to wyjezdzajac juz z tego ronda przerywa albo gasnie. i nie jest to spowodowane małą iloscia paliwa bo mam 40 litrow. Czy to wina pompki tej bo powinna byc jakas inna czy nie??
Opublikowano
niepotrzebnie zdałeś się na wiedzę gościa który chciał koniecznie na Tobie zarobić, spróbuj zwrócić albo zamienić jak jest możliwość
Opublikowano
Pompa paliwa z baku jest taka sama dla 318 i 325 td/tds, nie ma różnicy jaką gdzie założysz. Ja na Twoim miejscu skupiłbym się na szczelności układu paliwowego, czy nie zasysa gdzieś powietrza - jak masz 40 litrów w baku to pompka w zbiorniku i tak i tak nie pracuje. Także szczelność całości układu to pierwsze co powinieneś zrobić.

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.