Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nigdzie na forum nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie więc pytam tutaj.

Otóż tak jak w temacie w moim e65 nie ma żarówki do światła przeciwmgielnego z tyłu. Żarówkę już nabyłem bo to żaden problem, ale brak jest jest takiej platikowej oprawki/gniazda i nie moge tego znaleźć ani na allegro, ani w żadnym sklepie z częściami. Wszyscy odsyłają mnie do serwisu BMW. Czy ktoś z szanownych forumowiczów posiada takie cudo do sprzedania lub wie gdzie mogę takie coś nabyć?

Korzystająć z okazji napiszę też, że chętnie kupię w dobrej cenie magazynek zmieniarki.

Moje BMW to 735 z 2002r.

Opublikowano
Znajdź na allegro osobę która sprzedaje E65 na części po przez,, użytkownika,, i napisz do niego wiadomość prywatną. Jednak nie wiem czy samą obudowę sprzeda bo to nie będzie mu się opłacało kiedy może samą klapę sprzedać. Najrozsądniej zamówić w ASO bo na allegro faktycznie nie ma.
Opublikowano
Dzięki za odpowiedź, a co do magazynka zmieniarki... gdzieś wyczytałem że w e39, jest taki sam, może jeszcz w jakimś innym aucie?