Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak się składa że mieszkam kilka kilometrów od sprzedającego, oglądałem u niego kilka samochodów, najczęściej sprowadza bmw, mimo iż to typowy handlarz (król kitu i bajeru) muszę stwierdzić że sprowadza ładne samochody, często bezwypadkowe z reguły ceny ma dość wysokie, ale musi tak być skoro tak jak powiedziałem samochody które u niego widziałem były naprawdę ładne (a wiele e46 widziałem(
Opublikowano
Tak się składa że mieszkam kilka kilometrów od sprzedającego, oglądałem u niego kilka samochodów, najczęściej sprowadza bmw, mimo iż to typowy handlarz (król kitu i bajeru) muszę stwierdzić że sprowadza ładne samochody, często bezwypadkowe z reguły ceny ma dość wysokie, ale musi tak być skoro tak jak powiedziałem samochody które u niego widziałem były naprawdę ładne (a wiele e46 widziałem(

a ile Ci zapłacił za reklamę?

Opublikowano
Mój sąsiad też ma bardzo ładne, tylko że w ich mniemaniu "ładne" to takie któremu trzeba było ćwiartkę wstawić, po całej operacji jest śliczne autko. A on ma ładne auta pod handel, wymyć wypolerować, wszystko powymieniać tanim kosztem co się da, i wystawić. Szkoda tylko że nie zostawiają oryginalnego przebiegu i nie piszą pod ogłoszeniem, że przecież cena i przebieg do negocjacji.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja bym obejrzał dokładnie lewą stronę ,jakoś mi tak te szpary nie pasują zwłaszcza między tylnymi drzwiami a błotnikiem :?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ludzie zejdźcie na ziemię. Rozmawiamy o ponad 10 letnim aucie wystawionym za kilkanaście % wartości początkowej. Nikt nikogo nie zmusza do zakupu danego egzemplarza, każdy ma wolną wolę, może sobie pojechać, zobaczyć, jak sie spodoba to kupić, a jak nie to szukać dalej. Koniec filozofii. Nie widzę w tym nic dziwnego że handlarze aut zachwalają swoje towary. To samo czynią handlowcy, politycy, farmaceuci, większość osób w swojej profesji, a to właśnie handlarze aut nie wiem czemu są uznawani za największe zło.... Jak ktoś nie chce kupować auta używanego niech kupi w salonie.

Wybaczcie że troszkę się zbulwersowałem, ale rozmawiamy przecież o pospolitym, starym modelu auta dla ludu, a nie o bugatti :cool2:

Opublikowano

a ile Ci zapłacił za reklamę?

Pincet złotych... piękny kawalerze.

Wszędzie widzisz spisek... jak przewodniczący komisji smoleńskiej Antoni M.

Masz racje, jako typowy Polak powinienem był napisać że to złodziej oszust i nie chodzi do kościoła, NIE KUPOWAĆ OD NIEGO !

Opublikowano
Kolego bmwujek, pisząc taki tekst na publicznym forum może zawsze tworzyć takie skojarzenia, zwłaszcza że piszesz o sprzedawcy, a nie o aucie. I nie jest to teoria spiskowa, tylko naturalna reakcja. Następnym razem nie dawaj powodów do wyciągania takich wniosków.
Opublikowano
Najlepszym dla wszystkich było by jakbyśmy zajęli się komentowaniem TEMATU a nie komentowaniem czyichś komentarzy. Pozdrawiam