Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wszystko masz wyjaśnione kolego.Przecież nie będę pisał jak masz rozpoznać plik z obrazem czy jak to wpakować.Musisz sam to ogarnąć bo to za dużo pisania i wyjaśnienia.Masz tylko nagrać obraz i nic więcej
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wszystko się nagrało i chyba pomyślnie... Poprostu miałem jakiś lipny program i temu mi nie wychodziło ale teraz jest oki tylko każdy adres jaki wpisuję jest wyszukiwany i ustawia się jako docelowy, ale problem leży w tym że navi zawsze stertuje z okolic Luksemburga. Co może być tego przyczyną??
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Koledzy, nagrałem płytę według instrukcji. Auto jej nie czyta, kiedy wsadzę ją w stację wyświetla się dalej komunikat " Włóż płytę". Postępowałem zgodnie z instrukcjami kolegów wcześniej, jak mogę temu zaradzić?
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

Ściągnąłem DVD 3 (czyli Polska) z tej strony: http://chomikuj.pl/ghej3089/BMW+Navi+DVD+2016+Europa+Professional/DVD3+2016+Europa+Navi+CCC+Professional

Następnie na ściągnięty plik iso nacisnąłem prawy przycisk myszy i była tam opcja nagraj obraz. Nagrałem na płytkę TDK DVD -R i działa. Po wsadzeniu płytki do samochodu na wyłączonym silniku odpalasz navi, komp pisze aby wyłączyć beemke na 5 minut. Wychodzisz na dymka czy siku wracasz i ma działać. Ja mam E60 z 2008. Jeszcze jedno płytka musi być czysta... bardzo czysta bo z początku mi nie czytało. Pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Witam

Ściągnąłem DVD 3 (czyli Polska) z tej strony: http://chomikuj.pl/ghej3089/BMW+Navi+DVD+2016+Europa+Professional/DVD3+2016+Europa+Navi+CCC+Professional

Następnie na ściągnięty plik iso nacisnąłem prawy przycisk myszy i była tam opcja nagraj obraz. Nagrałem na płytkę TDK DVD -R i działa. Po wsadzeniu płytki do samochodu na wyłączonym silniku odpalasz navi, komp pisze aby wyłączyć beemke na 5 minut. Wychodzisz na dymka czy siku wracasz i ma działać. Ja mam E60 z 2008. Jeszcze jedno płytka musi być czysta... bardzo czysta bo z początku mi nie czytało. Pozdrawiam

Mam BMW 1/E87/2004/navi professional/ ekran wysuwany ... Czy ten plik ( DVD 3-na Polske ) zadziała w moim Radiu ?

Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba żart ze w 2004 było CCC :):)

Pojawły się w E87 ale gdzieś moze od 2008 roku i to też taki kombinowany system jak w e65 ..takie trochę MK4 i trochę CCC :mrgreen: :mrgreen:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Chyba żart ze w 2004 było CCC :):)

Pojawły się w E87 ale gdzieś moze od 2008 roku i to też taki kombinowany system jak w e65 ..takie trochę MK4 i trochę CCC :mrgreen: :mrgreen:

W e90 ccc było już od 2004 roku

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam. Ściągam mapkę z podanego linku, jutro sprawdzę czy działa. A zna ktoś wersję na 2017 dwupłytową? Są takie w necie. Która nowsza? Jest jakaś opcja sprawdzenia wersji mapy?N Np jaką mam w czytniku bo kupiłem z tą płytą samochód.
  • 10 miesięcy temu...