Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie , szukam rady , pomocy fachowca bo mechanikow , ktorych znam nie maja pojecia o niczym w e24 . Postaram sie opisac moj problem . a wiec pierwsza sprawa nie dziala abs, a druga sprawa ze swieci mi sie czerwony wykrzyknik, czyli od plynu hamulcowego? Wsumie to swiecil i nie swiecil itd... myslalem ze to sensor , ktory znajduje sie nad taka gruszka ( i wlasnie nie wiem jak nawet to nazwac zeby poszukac pomocy na ten temat w internecie ) wymienilem sensor i nie swieci a jak nacisne pedal hamulca zaswieci i zaras gasnie ... ktos mi podpowiedzial ze ta kule jakos trzeba odpowietrzyc i to moze miec zwiazek takze z abs , wogule jestem zielony to jest dla mnie czarna magia. Podpowiedzcie cos mondrego bo mam dosc ,juz mam auto rok czasu a nie stac mnie zeby jezdzic do bmw servisu a mechanikow wszystkich ktorych wkolo znam nic madrego nie potrafia powiedziec .

dziekuje i pozdrawiam

ps.czy ta gruszke sie jakos da wogle naprawic odpowietrzyc zrobic cos z nia czy tylko do wymiany sie nadaje jak zepsuta jest ?

• 2 miesiące temu...
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Odnośnie czerwonego wykrzyknika podczas naciskania na hamulec - akumulator ciśnienia do wymiany ( tak zwana kula ). :idea:

ABS - elektryka do przejrzenia na piechotę + ocena tylnych koronek na piastach :idea:

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań