Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam pytanie odnośnie montażu spryskiwaczy reflektorów, ponieważ mam pęknięty zderzak i muszę go ściągnąć do klejenia, chcę jednocześnie zamontować oryginalne spryskiwacze, wraz z oryginalnym przyciskiem, ale nie mam pojęcia gdzie on się znajduje. Podejrzewam manetkę wycieraczek, ale chcę być pewny. Jeśli jest ktoś tak uprzejmy prosiłbym o zdjęcie, link, cokolwiek, abym wiedział jak to wygląda. Czy może podłączyć to pod zwykle spryskiwacze, jedyny tego minus to jest znikający płyn do spryskiwaczy, a chciałbym tego uniknąć. Pozdrawiam.
Opublikowano
Ja rozwiązałem sprawe tak. Auto mam z ksenonem, ale nie było oryginalnie sprysków. Więc założyłem całą instalację od e39 (podobno lepsza instalacja, wytrzymalsza. Tak mówili w serwisie więc im zaufałem), jedyne co to zbiorniczek musi być od e38 bo ten od e39 nie pasuje, co oczywiste ;) . Dalej dysze mogą być od e38 i nawet lepiej bo ładniej wyglądaja :P . A sprysk mam tak podłączony że dokupiłem manetkę z tzw intensywnym myciem i jak ciągne normalnie to mam tylko szybe, a jak nacisne to od intensywnego to pryska na reflektory. Dobry układ bo te spryski reflektorow ten zbiornik 5l zuzywaja z predkoscia swiatla. A takto kiedy chce to pryskam gdzie chce.

BMW to nie samochód. BMW to styl życia. :D

4.0 V8 LPG 4 gen