Skocz do zawartości

Wlot powietrza przy zamkniętym obiegu E46 kombi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie w kabinie E46 kombi jest wlot powietrza (gdzie zaciąga powietrze) przy włączonym zamkniętym obiegu?

Podjechałem na ozonowanie i gościu nie wie gdzie włożyć sondę.

Opublikowano
Gdzie w kabinie E46 kombi jest wlot powietrza (gdzie zaciąga powietrze) przy włączonym zamkniętym obiegu?

Nie. Nie wierzę. To forum nigdy mnie nie zawiodło :)

Na prawdę nikt nie spotkał się z tą informacją o miejscu zaciągania powietrza z kabiny przy włączonym zamkniętym obiegu?

Opublikowano

Ciezki temat...

Jak bys zapytal o awaryjnosc jednostek M47, to mialbys elaboraty na 2 strony A4... (sarkazm :cool2: )

Gdzies slyszalem (czytalem), ze w E90 powietrze zasysane jest do obiegu zamknietego z przestrzeni na nogi pasazera/kierowcy.

Moze w E46 jest podobnie?

Technologia "prawie" ta sama.

Mam angielsko-jezyczny system = brak polskich znakow diakrytycznych - przepraszam :(
Opublikowano
W każdej BMW powietrze w trybie recyrkulacji jest zasysane z wnęki nóg pasażera.

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

• 3 lata później...
Opublikowano

hej sory ze odgrzewam kotleta.

Ale jesli ktos moze to niech wytlumaczy gdzie ten wlot bardziej szczegolowo.

Ustawilem grzanie na maxa i na zamknietym obiegu wlaczylem dmuchanie na nogi.

Ze wszystkich dziur lecialo gorace powietrze, to gdzie w takim razie jest ten wlot powietrza ?

pozdr

Tomek