Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem ponieważ mam do wymiany dwumas ;/ Jeszcze nie ma tragedii ale już zaczyna hałasować (opisywałem w innym wątku) . Problem polega na tym że trzeba wymienić komplet ze sprzęgłem i poinformowano mnie że całość do mojego auta ( 2.0 163km bez dpf) kosztuje ponad 3 koła i wgl praktycznie tego nie ma na rynku .Czy to prawda ?

Drugie pytanie brzmi czy ktoś może regenerował dwumas bo ceny są zdecydowanie niższe i może bym się na to skusił . Pozdrawiam

Opublikowano

Właśnie to samo zrobiłem co Ty :) czy takie sprzęglo i dwumas bedzie na 100% pasowało do mojego auta?

przez serwis realoem sprawdziłem numer części i niby wszystko pasuję , czuję się zawiedziony postawa mechanika gdyż zawsze miałem do niego duże zaufanie ;/ ale jeszcze zobaczymy jak zlecę te naprawę innemu warsztatowi...

Opublikowano
Upewnisz sie jak podasz VIN - Pan z tego sklepu to potwierdzi ale na 99% powinno pasic. Co do mechanika nie trac zaufania bo on bazuje pewnie na hurtowni typu intercars, a tam jak zapytasz o cene to jest duzo wyzsza.. wiec niekoniecznie, ze chce Cie oj...c ;)