Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Art.

Wartość

Numer podwozia WBAAS71070FY04151

Kod typu AS71

Typ 320D (EUR)

Typoszereg E E46 (4FL)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M47DO1

Pojemność skokowa 2.00

Moc 110

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor TOPASBLAU METALLIC (364)

Tapicerka STOFF JACQUARD/GRAU-(WAR TITANGRAU) (H9TT)

Data prod. 2002-03-19

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S210A DYNAMISCHE STAB. CONTROL (DSC) Dynamiczny ukł. przeciwpoślizgowy

S249A MULTIFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S302A ALARMANLAGE Instalacja alarmowa

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S403A GLASDACH, ELEKTRISCH Dach przesuwno-uchylny, elektryczny

S411A FENSTERHEBER,ELEKTRISCH VORN/HINTEN Siłownik szyby elektryczny przedn/tylny

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S465A DURCHLADESYSTEM System załadunku

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S488A LORDOSENSTUETZE FAHRER/BEIFAHRER Podparcie lędźwi kierowcy i pasażera

S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy

S661A RADIO BMW BUSINESS Radio BMW Business (C43)

S710A M LEDERLENKRAD M Kier. sport. wielofunk.

S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN Lampy kierunkowskazów białe

S788A M LEICHTMETALLRAEDER Obr. BMW, st. le. indywid.

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Brak konserwacji pokrycia zewn.

P972A COMFORT PAKET Pakiet komfort

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S832A BATTERIE IM KOFFERRAUM akumulator w bagażniku

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

Opublikowano
Koledzy bo jutro chciałbym jechać to auto obejrzeć,lecz mechanik zerknął na fotkę tego auta i mówi,że albo mu sie wydaje albo to ma poduszkę wystrzeloną na kierownicy bo za bardzo to odstaje co o tym myślicie?
Opublikowano

Powiedz nam tylko jedno: czy byłeś już oglądać osobiście jakieś e46???

BTW jak już Szymon nie "marudził" przy poduszce to raczej na 100% wszystko z nią ok :cool2:

Opublikowano

dwa w mojej miejscowości w komisie ale takie po 12tys na sam widok odstraszało....

chodzi mi o to byście ocenili(nie,że jedz bierz) tylko czy warto tam jechać wgl czy nie.Bo takich aut w pobliżu 100km mam z 3 lecz o jednej mówicie pasy wystrzelone to odpada,druga poduszka na kierownicy coś nie halo odpada itp itp

ta z Krakowa mi pasuje koleś gada,że tam gdzie naklejka z tylu nic nie ma tylko,że patrz w lusterka motocykle są wszedzie jedynie z przodu jakaś mała wgniotka od słupa jakoś tak powiedział i rysa na jednych drzwiach

bo chce 18.700 na zimówkach za 18.500 by wziął to nawet z nią bym na ASO bmw za te 300zł jechac mógł

Opublikowano

Wszystko co koledzy tu mówią to tylko "wskazówki" - które należy zweryfikować na miejscu. Bardzo mało rzeczy jesteś w stanie stwierdzić w 100% po kilku słabych zdjęciach.

Jedź oglądaj - zwróć szczególną uwagę na to co koledzy napisali. I pamiętaj, ze te auta mają ponad 10 lat i ktoś je przez ten czas użytkował.

Opublikowano
hmm a spytam tak jeszcze np taka co stwierdziliście,że ma wystrzelone pasy to jest sens do takiej jechac? i z drugiej strona taka ma np 190tys przebiegu a ta z Krakowa 290tys
Opublikowano
hmm a spytam tak jeszcze np taka co stwierdziliście,że ma wystrzelone pasy to jest sens do takiej jechac? i z drugiej strona taka ma np 190tys przebiegu a ta z Krakowa 290tys

Ta co ma 190 może mieć 500tys. Jak się nie ruszysz z domu na oględziny i do ASO zweryfikować przebieg to się prawdy nie dowiesz .

Napinacz pasa do e46 kosztuje jakieś 50zł i nie chcę mi się wierzyć, żeby ktoś go nie wymienił - a jeśli nawet to sam możesz kupić i wymienić w pół godziny.

Opublikowano

tylko,że ja się nie znam zbytnio na takiej diagnostyce jak tutaj wy na forum o pasach itp piszecie ja bym nawet na to uwagi nie zwrócił bo bym nie wiedział...

mam taką prośbę rzucilibyście okiem na tą z krakowa z tej aukcji chodzi mi czy na pewno nie ma w kierownicy poduszki wywalonej i zerknijcie jak was prosze pod maskę na ostatnim zdjeciu dla czego komora silnika ma mocny granatowy kolor a z zewnątrz auto niebieski???

Opublikowano

Komora silnika jest :cool2: tak ma być.

A kierownice zweryfikuj na miejscu chociaż ja akurat nie widzę nic niepokojącego

Ja zainteresowałabym się dlaczego wszystkie listwy w okół auta są lakierowane? Wydaje mi się, że powinny być czarne (ale tu akurat mogę się mylić)

PDC jak widać zostały czarne

Opublikowano

A dziwisz się?? Przecież Ty płacisz za sprawdzenie a on chce sprzedać - najwyżej nie kupisz.

A listwy ktoś mógł polakierować bo tak jest po prostu ładniej

Opublikowano
Listwy jak każdy inny element stylistyczny można zmienić. Raczaj skup się na technicznych sprawach, a nie na listwach. To jest 11 letnie i każdy mógł sobie zrobić jakieś mody :wink:
Opublikowano

hmm no pasuje oblukać.Ale przynajmniej pisze przebieg 290 a nie 180 jak większość osób :D

Ma jeszcze zdjęcia dosłać co tam zarysowane,wgniecone jest obejrze jak się spodoba to trza jechać na żywo zobaczyć.Bo tak to ja nic nie kupie bo jak jest jakaś fajna to siedzenia wymęczone gorzej niż w mojej a4 18letniej z 400tys przebiegu jak na to będę tak patrzył wszystko to ciężko cokolwiek będzie kupić.Ta z Krakowa blisko jest nie całe 100km odemnie na oponach zimowych''trochę dziwne już jeżdzi o tej porze'' auto eksplotowane cały czas.Jedyny minus to jasna tapicerka.Tylko,że tutaj jak bym to za 18.500kupił to mam prawie 2000koła w kieszeni na pozakupowe wymienienie odmy,usunięcie klapek u mechania,filtry,olej,płyny,świece nowe itp na serwis by to przejrzeć a tak to jak zabule równe 20koła za coś co ma siedzenia gorsze niż moje byłe 18letnie auto to trza by dodatkowe 2/2500k a tyle nie będzie

benzyny nie chce bo musiał bym lpg zakładać a ja nie mam siły już do gazu ;) w a4 ciągle grzebałem mróz -20stp a ja o 1 w nocy na dworze wtryskiwacze rozbieram.Jechałem dieslem 140km i ten moment ze przez chwile jest to przyspieszenie mnie przekonał;) byle takie przyspieszenie Z kieszeni nie było :D

Opublikowano

tak więc jutro koledzy jedziemy z mechanikiem przez Kraków i wstąpimy do tej niebieskiej dostałem dzisiaj fotki:

Wgniecenie: http://i40.tinypic.com/2qkndzs.jpg

Kierownica(CZY TU NIE JEST PODEJRZANE COŚ Z PODUSZKĄ,ŻE TAK ODSTAJE??) http://i39.tinypic.com/28lrkea.jpg i jeszcze jedna fotka kierownicy: http://i42.tinypic.com/8ww1ls.jpg

Fotel: http://i40.tinypic.com/2gviszt.jpg

Legitymuje się okolo 290tys przebiegu i przez obecnego właściciela Turbo nie było robione więc to takie branie trochę w ciemno

Koleś mówi można jechać podpinać pod komputer itp