Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Samochód był w okazyjnej cenie więc i inwestycji po dokładnym sprawdzeniu także nie brakuje. Na początek przebieg 195tys, (myśle że jak na bmw to pestka)

-zużyte tylne tarcze i klocki i tu pytanie: Wymienić komplet przód +tył czy sam tył jak narazie?,

-będzie trzeba wymienić wszystkie filtry znalazłem komplet na allegro kabina+powietrze+paliwo bosha za 100 zł co o tym myślicie?,

-zużyta gałka biegów, przednia część wygląda jakby się alumium utleniło, kierownica o dziwo super, naprawdę one są takie drogie 260zł?? :shock:

-hmmm. co jeszcze pęknięty jest skórzany boczek siedzenia kierowcy, można to naprawić czy trzeba wszyć nowy element??

-noi najgorsze, lubi dmuchnąć grafitem przy mocnym przyspieszaniu już czytałem tutaj że to nieszczelność w dolocie, ale nietylko to zauważyłem jak stoje a silnik jest włączony rura dmucha na asfalt zostawiając na nim taki tłusty ślad nie chlapie niczym, tylko wygląda jakby do pistoletu malarskiego nalać oleju i prysnąć na asfalt (normale?) postaram sie pstryknąc temu fotkę jak przestanie padać

A tak ogólnie jestem cholernie zadowolony, na bmw namówił mnie brat i zajebiście sie ciesze że go posłuchałem, wracając do polski od razu założyłem że następna fura też bedzie z tej stajni, spalanie na poziomie 4,6, ciszcza w kabinie, wyważenie tego samochodu solina kabina, chłopaki jak dla mnie inne marki już nieistnieją :). Co do wersji jaką kupiłem, xenon, pogrz. fotele, tempomat, dwustrefowy klimatr., sterowanie z kierownicy, czujnik deszczu i światła, składane lusterka, podświetlane klamki, komputer, itd, nawigacji nie ma, lubie automape z androida heh.

A wracając do świateł podajcie linka jak ustawić angel eyes na świecenie w pozycji zero, wiem że już było bo się kiedyś przed przypadek natknąłem ale niemoge teraz tego znaleść, aha i czy po przestawieniu te żarówki wystarczą czy pasuje założyć markery ledowo bo jak na jazdę dzienną to chyba troche słabo.

Cieszcze się okrutnie że trafiłem między posiadaczy samochodów tej marki, jest bomba, pozdrawiam.

Opublikowano

4.6 na autostradzie, nie przekraczając 100kph i oczywiście na tempomacie. Odcinek ok 300km bez zmian, już myślałem że sie komp zawiesił. Nie martw się jak wjechałem w polske i sie pobawiłem w wyprzedzanie bujanie ponad 130hph to skoczyło na 5.1 nie zerując, sądze że bedzie podobie do ciebie jak wylece na regionalne trasy.

VIN: VBAUG51060PV07949

Opublikowano

Mi na trasie pali 5.5L/100km przy 110km/h.

S321A

Exterior parts in vehicle color

S411A

Window lifts,electric,front/rear

S4AGA

Interior trim finishers Titanium matt

S548A

Kilometer-calibrated speedometer

S851A

Language version German

Code Sonderausstattung Optional Equipment

S1CAA

Selection of COP relevant vehicles

S235A

Towing hitch, detachable

S249A

Multifunction f steering wheel

S255A

Sports leather steering wheel

S2CTA

BMW LM Rad Sternspeiche 151

S313A

Fold-in outside mirror

S354A

Green windscreen, green shade band

S423A

Floor mats, velours

S428A

Warning triangle and first aid kit

S431A

Interior mirror with automatic-dip

S442A

Cup holder

S473A

Armrest front

S481A

Sports seat

S488A

Lumbar support, driver and passenger

S493A

Storage compartment package

S494A

Seat heating driver/passenger

S502A

Headlight cleaning system

S507A

Park Distance Control (PDC), rear

S520A

Fog lights

S521A

Rain sensor

S522A

Xenon Light

S534A

Automatic air conditioning

S540A

Cruise control

S563A

Light package

S5DCA

Rear-seat headrests, folding

S662A

Radio BMW Business CD

P7RPA

Advantage package

P7RSA

Package Comfort

L801A

National Version Germany

S863A

Retailer Directory Europe

S879A

On-board vehicle literature German

S8SPA

Control unit COP

Wnetrze:

http://bmwarchiv.de/next/interieur/pv07949.png

Lista dosc dluga :cool2:

207GTI (175THP) na tor

Tutaj klik: http://www.peugeot207club.pl/viewtopic.php?t=5609

VW Golf mk5 1.9TDI ASZ + GTD1752 (daily)

BMW E46 320D ///M (od czasu do czasu)

Opublikowano
exactly, wszystko się zgadza, troche się tego bałem, że jakieś kombinacje mogły wystąpić, ale dokładnie jest taka jak wynika z twojego rozkodowania :) WIELKIE DZIĘKI :mrgreen: