Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukałem trochę po necie i dużo roznych opinii wiec postanowiłem zapytać tutaj, planuje zrobić mocnego chipa ok 350m i 700nm oczywiście jeśli kondycja silnika pozwoli, znalazłem kilka firm ale nie wiem na która się zdecydować, jedynym wymogiem jest firma która głównie zajmuje sie bmw i ma pojecie o jego modyfikacji (wyczytałem ze mala turbina lubi przeładowywać) oraz ma hamownie, nie interesuje mnie firmy gdzie można usłyszeć "możemy sie podjąć", kilka firm nie powinno sie znajdować na tej liscie ale nie wykluczone ze już ktoś u nich robil i jest zadowolony. Proszę o informacje czy ktoś robil i gdzie może pominołem jakąs firme:

ADT Tuning

JKRacing

Com Sport

V-tech

GCS Tuning

TC performance

Dynosoft

GCS

Masters Tuning

Opublikowano

Kolego poczytaj opinie na forum i sam zdecyduj, czy może ktoś za ciebie ma decydować co robisz ze swoim autem !

Wybierz firmę która według ciebie jest najbardziej rzetelna. Poczytaj opinie na necie a będziesz wiedzieć kto się specjalizuje w BMW.

Opublikowano
Kolego poczytaj opinie na forum i sam zdecyduj, czy może ktoś za ciebie ma decydować co robisz ze swoim autem !

Wybierz firmę która według ciebie jest najbardziej rzetelna. Poczytaj opinie na necie a będziesz wiedzieć kto się specjalizuje w BMW.

jak pewnie czytałeś mój post czytałem po necie, i mam zróżnicowane zdanie, wiec chciałem zapytać tutaj o opinie uzytkowników

Opublikowano

Po to jest chyba forum żeby pytać w razie wątpliwości. Po co się tak od razu unosić.

Co do tematu, to faktycznie kilka firm ominąłeś.

Evorider - sam korzystałem. W Bmw są rewelacyjni. Ale jest jeszcze kilka bardzo dobrych firm. Cinsoft, Unitronic no i Mastersi ale ich masz na liście. To są porządne firmy które wiedzą co robią no i każda posiada własną hamownie Maha.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

aduś20 Kolego skoro miałeś wątpliwości po tym co przeczytałeś, to tutaj ludzie nie podadzą ci nic nowszego niż to co piszą na innych stronach forum.

Skoro dana osoba pisze gdzieś na forum ze była zadowolona bądź niezadowolona to tutaj napisze Ci to samo :-)

Opublikowano
Nie napisales lokalizacji ... byc moze tez warto to wziac pod uwage ...

nie ma to znaczenia jeśli ma być dobrze zrobione a tak btw to pisałem w waszym watku i chyba nawet prv z obszernym pytaniem ale nie uzyskałem odpowiedzi

Opublikowano
tak . pytałes o powierzchnie IC ... w sprawach technicznych powinien pomóc producent IC ... lepszy jest grubszy niż z większa powerzchnią ...spójrz na IC WAGNERA i szukaj czegoś podobne bo cena jest :roll: ....

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/