Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam model z 2011, navi bussines. Teoretcznie mam bluetooth i 2 wejścia usb w samochodzie. Przez bluetooth pobiera mi tylko książkę z telefonu, mogę dzwonić i odbierać bez problemu. Co do wrzucenia muzyki to już takiej możliwości nie ma. Niby odtwarza przez bluetooth, ale w samochodzie jest cisza :/

Co do usb to telefon wykrywa, że jest podłączony, ale kiedy wchodzę w navigacji w cd/multimedia to mam zawsze ten sam komunikat: "no disc" czyli znowu nic nie wykrywa. Macie może pomysły co może być przyczyną i jak zrobic żeby wszystko działało? Szukałem trochę po innych tematach ale niestety nie znalazłem odpowiedzi na mój problem.

Pozdrawiam

Import pojazdów z USA, Kanady, Emiratów.

www.importusa.pl

www.facebook.com/importusa

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
w moim radiu CIC tez nie wykrywa pamieci z telefonu ale moze wystarczy kupic kabel od bmw z tego co wiem jest dla iphon-ow. Ja nagrywam muzyke na karte pamieci i wysylam do radia z tego co pamietam nie moge miec innych plikow na karcie. Odtwazanie muzyki przez bluetooth nie jest mi znane ale ja mam 2009 e61 :)

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!