Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam. Posiadam ekran 16:9 z tv analogowa ale wiadomo ze teraz wszedzie jest telewizja cyfrowa. Na allegro troche jest tych dekoderow jednak czy orientuje sie ktos jak to sie podlacza? Nie znam wiem ktory wybrac, znalazlem na ebay niby oryginalny od bmw ale koszt 500+ euro wiec droga sprawa. Edytowane przez plichton
Opublikowano
Mnie też to czeka.Nic na razie nie robiłem,szukalem info.Dekoder dvb-t to koszt od 150 pln. w góręTanie mięso psy jedzą.Za 250pln jest już naprawdę ok.Potrzebna antena gdyż ta stara nie daje rady.Ostatnia sprawa to przejściowki do przewodów lub umijętne ich wpięcie.Może nie wiele pomogłem,zareagowałem przed dużym wydatkiem,który jest zbędny.Jak ogarniesz więcej to opisz to proszę.K
Zakup BMW zarejstrowanego w RP to brak wyobrazni,lenistwo lub bezgraniczna naiwność.
Opublikowano
Na allegro jest zestaw z 2 antenami po ok 400 zl wszystkie wtyczki itp. Pytanie tylko czy jest to plug and play. Sam sie poki co tylko zastanawiam bo jestem za granica nie moge nic pogrzebac w aucie :| Za 2 tyg bede w domu to napewno sprobuje