Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam pytanie posiadam dociąganie tylnej klapy dołożyłem hydraulikę i mam taki problem jak czerwonym klawiszem naciskam przy odpiętym siłowniku od klapy to raz się wysuwa a raz chowa natomiast jeśli klapa zamknięta i chcę ją otworzyć z guzika czy to na klapie czy z wnętrza to pompa zaczyna pracować ale nie wypycha siłownika tylko go dociąga elektryka robiona według WDS o co chodzi , ktoś miał taki problem.
Opublikowano
już ok przewody były zamienione przy pompie ale teraz jak zamyka to od połowy leci swobodnie i bardzo trzaska a jak chce otworzyć muszę jej pomóc dźwigając jakieś 20cm wycieków nigdzie niema zalałem nowy olej tak jak pisali na forum aeroshel fluid 41 on jest bardzo rzadki nie wiem czy nie za bardzo i dlatego tak opada i nie wiem ile ma być tego oleju ponieważ ktoś obrócił zbiorniczek i znaczek jest na samym dole czy trzeba odpowietrzać pompe.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dolej Castrola do amortyzatorów motocyklowych. Jest trochę bardziej gęsty, powinno pomóc..