Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam takie oto pytanie: czy jest sens montowania zamiast gołego kaseciaka nowego radia BMW Business w wersji z kasetą i zmieniarką CD do bagażnika (łączny koszt 100), czy jednak lepiej będzie poczekać i po prostu zakupić radio w wersji CD, ale np. Professional? Chodzi mi głównie o jakość grania oraz ilość zabawy przy montażu zmieniarki itp.

Z góry dzięki za pomoc :)

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Opublikowano
Jest opcja,że przewód do zmieniarki masz już położony.Sprawdz w lewej wnęce.Jakbyś miał i założył to szału nie będzie.Mam zmieniarkę i wala się w garażu(za Finlandię oddam)Podobno najlepsze są cd Alpiny i o takim myślałem.Pózniej o kombajnie dedykowanym ale kupiłem nowe opony,sypneło sie sprzegło,doszła dwumasa i słucham Eski.Silnik mruczy w tle.
Zakup BMW zarejstrowanego w RP to brak wyobrazni,lenistwo lub bezgraniczna naiwność.
Opublikowano
Tak, ale mam gołego kaseciaka, bez jakiejkolwiek opcji przełączania na CD. I stąd pytanie: czy opłaca się kupować zmieniarkę plus radio-kaseta obsługujące CD, czy poczekać i kupić radio BMW Professional, które CD obsługuje normalnie z kabiny?

A-Z

536 - 802 - 804

Opublikowano
Według mnie ta druga opcja jest lepsza.Jak masz fundusze to pomyśl też o dedykowanym Dynavin lub podobnym kombajnie.Od producentów wyjdzie taniej.W tym masz już kompletA co do cd to sugeruję Alpine.Podobno najlepsza.
Zakup BMW zarejstrowanego w RP to brak wyobrazni,lenistwo lub bezgraniczna naiwność.
Opublikowano
Dzięki bardzo za pomoc. Wiesz, mi nie zależy na filmie, nawigacji itp, po prostu chcę mieć audio na bardzo wysokim poziomie. Zainwestuję raczej w BMW Professional plus dobre głośniki w fabryczne miejsca :)

A-Z

536 - 802 - 804