Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak czytałes to wiesz temat " led markery ,, reflektory muszą byc po lifce bo nie bedzie takiego efektu.
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo
Opublikowano
Jak czytałes to wiesz temat " led markery ,, reflektory muszą byc po lifce bo nie bedzie takiego efektu.

Dokładnie tak wyczytałem, no to widzę że nic nie zastąpi poliftowych lamp jeżeli chodzi o jazdę w ciągu dnia mając wszystko w lampach .... a co sądzisz o takim czymś : http://allegro.pl/swiatla-do-jazdy-dziennej-led-ledy-bmw-e-60-i3529827747.html?? Chyba pomyślę o tych lampach, nic nie pozostaje.

Opublikowano
Ja mam zdanie jedno to co nie jest ori marnie wyglada no ale to moje zdanie, wiesz funkcje beda spełniały te ledy tylko nasuwa sie pytanie jak je podłączyć zgrać ze światłami auto tak zeby atomat włączył po zmierzchu reflektory a wyłączył ledy.
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo
Opublikowano
Ja mam zdanie jedno to co nie jest ori marnie wyglada no ale to moje zdanie, wiesz funkcje beda spełniały te ledy tylko nasuwa sie pytanie jak je podłączyć zgrać ze światłami auto tak zeby atomat włączył po zmierzchu reflektory a wyłączył ledy.

No to wrzucę te led markery z pierwszego linku, jeżeli będzie marny efekt to będę musiał kupić reflektory poliftowe jak pisze większość użytkowników.