Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bzdury. Ja potrafię tygodniami a czasami 2 miesiące nie wyjechać w trasę i nie ma prawa auto kopcić na jakiś szary kolor. Co z tego, że jest to 6cio cylindrówka :duh: Trochę mechanik bajki opowiada. Nic dziwnego nie zauważył w tym jaki olej tam jest wlany?

Zresztą... Wszystko się okaże po płukance i wlaniu normalnego oleju.

Opublikowano
Co do koloru dymu... odkryłem, że mam fotochromatyczne lusterka o lekko niebieskim zabarwieniu :lol: Dym jest biało-szarawy. Co do oleju to sprawdziłem poziom przy zakupie, przejadę teraz 1000 km i sprawdzę ponownie. I tak będzie dane auto do sprawdzenia do innego mechanika.

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Opublikowano
Opublikowano
krys32, jakbyś był przy mojej - identyczny, jeśli chodzi o kolor, bo ogólnie jest go trochę mniej. Dzięki za filmik.

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Opublikowano
Nie ma za co. Po wymianie odmy jak ręką odjął. Ani gwizdu, ubywającego oleju (nie wiem dlaczego ubywał), ani dymu. Tylko wymień odmę z rurkami. U mnie były zawalone niesamowicie.