Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Was wszystkich!! Jestem nowym uzytkownikiem Waszego forum i niebardzo wiedzialem gdzie zamiescic ten post, ale uznalem ze tutaj bedzie najlepiej. Ale do rzeczy, mam do wydania ok 10 tys zl i chcialbym cos tylno napedowego a ze bmw podoba mi sie od dziecka dlatego od razu przyszlo mi do glowy wlasnie to:) I tutaj wlasnie pytanie do Was. Czy w tej cenie znajde jakies bmw godne uwagi a nie jakiegos zdechlaka ktory rozpadnie mi sie na 1 zakrecie? Jestem z gdanska i widze pelno tego typu samochodow na rejestracjach gka gks gwe gpu, oczywiscie nie ublizajac nikomu, ale az przykro patrzec na tak zaniedbane samochody, albo stuningowane w wiejskim stylu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Szukaj E36, np. 318i/is jest już ich coraz mniej w akceptowalnym stanie, ale czasem trafi się jakiś rodzyn :mrgreen:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Napisałem wcześniej, szukaj najlepiej 318is, już dobrze jeździ.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak bierzesz pod uwagę spalanie w mieście ponad 12 a niejednokrotnie 15 to szukaj 323. Jak Cię to przeraża to zostaje 318.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Opublikowano
Osobiście z dostępnych cenowo dla mnie modeli wolę serię 3:P no dobra w sumie ubezpieczenie to raz na rok ok 2 tysięcy jestem w stanie opłacić, tylko czy ten silnik faktycznie jest oszczędny, miał go ktoś ?