Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy, kupiłem ekran przedziału silnika bo jak kupowałem autko to w ogóle go nie było (nr 5 na zdjęciu)

http://www.realoem.com/bmw/diagrams/d/k/288.png

Mój problem jest taki, że z tego rysunku nie jestem dokładnie w stanie wywnioskować jakie śruby, nakrętki itp są mi potrzebne do zamocowania i w jakich ilościach. Jako że wierzę, że wy macie ten ekran i go pewnie już demontowaliście, pomóżcie proszę i doradzcie czego mi potrzeba. Dziękuję

Opublikowano
Panowie mam pytanie bo również nie miałem osłony pod autem, kupiłem osłone nr 5 na allegro 200zł z kołkami. Zamontowałem ale troche to dziwnie wygląda że ta szersza część jest wsunięta pod zderzak, reszta przykręcona. Wygląda że wszystko pasuje ale ta część wsunięta pod zderzak poprostu na nim leży i telepota się podczas jazdy. I mam pytanie czy oprócz tej osłony "5" czy potrzebuję jakąś kolejną, np "18" ?
Opublikowano
Panowie mam pytanie bo również nie miałem osłony pod autem, kupiłem osłone nr 5 na allegro 200zł z kołkami. Zamontowałem ale troche to dziwnie wygląda że ta szersza część jest wsunięta pod zderzak, reszta przykręcona. Wygląda że wszystko pasuje ale ta część wsunięta pod zderzak poprostu na nim leży i telepota się podczas jazdy. I mam pytanie czy oprócz tej osłony "5" czy potrzebuję jakąś kolejną, np "18" ?

Ja zamontowałem osłonę 5 i też dziwnie wchodziła z tym, że ja mam zderzak m pakietowy - weszło wciskiem w taką podłużną gumę, nic dodatkowo nie instalowałem