Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Zamówiłem sobie radyjko Clarion DXZ 658 i mam pytanie jak bedzie z podlaczeniem takiego radyjka, tzn jakie sa potrzebne przejsciowki bo mam juz przejsciowke z BMW na ISO ale nie wiem czy to styka. Czy ktorys z Was ma moze Clariona?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeżeli kupiłeś przejściówkę na Allegro - możesz mieć tylko jaja ze wzmacniaczem antenowym (biały cienki przewód we wtyczce BMW), natomiast jeżeli masz ją z innego, lepszego źródła, to po prostu wsadzasz i gra.
Kai
Opublikowano
Mam z dobrego źródła (sklep elektorniczny) ale chodzi o to, że jeszzce do mnie radyjko nie doszło a nie wiem czy ma zlacze ISO czy jakies specjalne Clariona (bo po prostu widzialem przejsciowki na allegro specjalne do Clariona z ISO) i nie wiadomo czy nie bede musial uzyc 2 zlaczek 1 z BMW na iso i 2 z ISO na Clariona.
Opublikowano
Jak przyjdzie do Ciebie radio to wszystko będziesz wiedział co jeszcze potrzebujesz. Na razie czekaj cierpliwie na przesyłkę a w razie niejasności pytaj śmiało :D
Będziesz Musiał Wyprzedzać
Opublikowano
No oki dzieki. Wlasnie czekam bo radio jedzie od mojej siostry z USA i co ciekawe z USA do Polski szlo 4 dni a w Polsce juz jest 3 dni i do mnie nie dociera pewnie gnojki z cla sie dochrzanili :/ chodz radyjko uzywane i jako prezent wysylane.
Opublikowano
Hey. no wlasnie zainstalowalem se mojego Clarionka, musialem jeszcze dokupic przejsciowke z ISO na jedna z koncowek Clariona. teraz to mam platanine kabli (z 2 przejsciowek) ale radyjko gra zajefajnie :P . Tylko jak sie je sensownie odkreci to juz fabryczne glosniczki nie daja rady :D W przyszłości trza będzie pomyśleć o jakieś zmianie tylnich (czy mozna tam tylko 10 wlozyc? ).