Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moglby mi ktos powiedziec czy ten zestaw podejdzie do e38? i czy na spokojnie uda sie zainstalowac, majac na uwadze to ze w niedalekiej przyszlosci ma wjechac duzy monitor i czytnik mk4.

http://allegro.pl/bmw-e39-e38-5-7-tv-navi-kompletna-nawigacja-i3499996921.html

i jeszcze jedno wazne. Czy kazdy ten monitor ma DSP. Bo kumpel ma w swojej juz audio z DSP (wiem ze nowa wiazka leci jak do nawi) ale czy bedzie musial sie pozbyc tej fajnej opcji.\

no i ostatnie :P da sie to zpolonizowac? czy ta wersja nawi tylko po niemiecku?

BMW to nie samochód. BMW to styl życia. :D

4.0 V8 LPG 4 gen

Opublikowano

Ja mam w E38 z Grudnia 1995 DSP już,

nie wiem czy to samo co późniejsze wersje, ale 100% to samo co w renówce, tylko inny interfejs.

DSP ma: Equalizer tak z 7 zakresów, efekt "Room", efekt "Echo" i tyle... poza tym w samym radio basy,wysokie

i rozkład na przód/tył lewo/prawo i system dolby do kaset.

Opublikowano
Jak dziala DSP to ja wiem bo mam u siebie. Pytanie czy da rade zalozyc ten zestaw do e38. Monitor bedzie hulal na sto pro, boje sie tylko o wiazke wlasnie.

4.0 V8 LPG 4 gen

Opublikowano

monitor na 100% nie bedzie pasowal to jest zupelnie inna ramka, tak samo pewnie wiązka, po fotce widze ze ta fura nie miala chyba DSP

mozesz to najwyzej kupic, wymienić ramke i dokupić wiązke od navi DSP (ja dałem 150 zł za taką) i wtedy to zgrasz jakos bo moduły to nie ma znaczenia bo dopasujesz

Opublikowano
najbardziej mi zalezalo na info czy monitor to tam jeden pies czy mial DSP czy nie. No i jeszcze jedno wazne. Czy jak mam wzmak DSP i swoja zmieniarke u siebie to moge je zostawic czy musze wszystko wywalic na alledrogo i wstawiac wszystko do navi. Bo jest opcja jeszcze taka zeby wstawic tylko czytnik navi, monitor i wiazke, bo w sumie reszta jest.

4.0 V8 LPG 4 gen

Opublikowano
Monitor bedzie pasowal,wiazka tez. Co do dsp to po dołożeniu navi wzmacniacz nie będzie się komunikował z resztą i wyłączy się po 40 sekundach. Można to przekodować. Będziesz potrzebował pomocy pisz na pw.