Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej, znów zwracam się z prośba o pomoc, czytałem dużo tematów dot. elektr. szyb itp. ale mój problem jest z gola inny.miałem 4 elektryczne szyby, ale miałem jakieś dziwne włączniki. przy wymianie wnętrza okazało się ze pod tunelem jest kilo mulu i druciarstwa i ogólnie melum polelum.... a przyciski są z e36...... :( myślałem ze tylko podmienię na ori z e30 i będzie hulac ale nawet nie wiem jak to ogarnąć, czy znacie kogoś na forum z okolic gdańska, trójmiasta, kto by mi odpłatnie poprawił ta instalacje i podłączył włączniki żeby hulało jak trza? nie wiem czy instalacja jest ori ale przed wymiana wnętrza wszystko chodziło ok, ale tylko przy włączonym zapłonie. w skrzynce bezpieczników nie ma przekaźnika k5, jest za to pod tunelem... ale podłączone są do niego tylko 4 przewody, jakiś tez bezpiecznik był 30A tez pod tunelem.

pozdrawiam

panek

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
miałem ten sam problem przełączniki od e36 bez kostek walczyłem 3 godziny drogą błędów ale się udało temat do ogarnięcia , miernik w rączki i do dzieła
BÓG MIŁOŚĆ WYGODA