Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nie używałem swojego pojazdu przez około 2 miesiące. Problem z rozbitą lampą i brakiem chęci naprawy. Ostatnio zamontowałem i ponaprawiałem drobne duperele i jak chciałem ruszyć to auto sie tak zapiekło, ze trzeba było pomagać pchając żeby ruszyło :) auto stanęło dęba ale ruszyło strzeliło z 2 razy z tylnego koła (z tyłu mam ębny i obstawiam, że zdarta okładzina będzie tego przyczyną) auto zaczęło normalnie jeździć. Tylko teraz przy hamowaniu czuje jak pedał hamulca pulsuje tylne koło skacze a auto nie hamuje do tego cała buda się trzęsie i teraz pytania to prawdopodobnie okładzina w bębnach do wymiany czy coś innego? jeśli okładzina to bym sobie jutro kupił i wymienił tak więc jeśli ktoś się spotkał z takim problemem to będę wdzięczny za informacje.

Tylne zawieszenie ponoć jest identyczne jak w e30 :) moje bmw to e36 compact tds z 95r

Pozdrawiam

Opublikowano

Kolego trzeba zdjąć bęben i wszystko będzie widać

myślę,że to nie okładzina się urwała,tylko sprężyna która ściska szczęki albo ten bolec,który przechodzi przez osłonę