Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak w temacie...Nie mam składanych lusterek w swojej BMW E92 i czy wystarczy dokupić lusterka kompletne na 3piny(składane elektrycznie) do tego przełącznik szyb i lusterek w drzwi z modelu ze składanymi lusterkami? Czy trzeba coś jeszcze zmieniać? Jakąs wiązkę elekrtyczną?

Z góry dziękuję za pomoc.

• Członkowie klubu
Opublikowano
Witam, jak w temacie...Nie mam składanych lusterek w swojej BMW E92 i czy wystarczy dokupić lusterka kompletne na 3piny(składane elektrycznie) do tego przełącznik szyb i lusterek w drzwi z modelu ze składanymi lusterkami? Czy trzeba coś jeszcze zmieniać? Jakąs wiązkę elekrtyczną?

Z góry dziękuję za pomoc.

Potrzebować będziesz:

- lusterka 3 piny

- panel sterujący szybami LIN_BUS

- modyfikacja i rozbudowa instalacji pod lusterka

- kogoś kto Ci to zakoduje

Oczywiście pytanie podstawowe.... czy auto ma pamięć foteli ?

Bo będzie miało to wpływ na doposażenie...

Robiłem taki montaż --- > viewtopic.php?f=70&t=212866

Pooglądaj, może zamontujesz sobie sam :cool2:

Nie jest to skomplikowane...

Opublikowano
Witam. Czy każde lusterka 3 pionowe są składane elektrycznie. I skoro stare są na 5 a nowe na 3 to trzeba nowa kostkę????? :D
Opublikowano

Posiadam lusterka na 3 piny ale nie są składane. W tym wypadku również potrzebuję rozbudowy wiązki elektrycznej?

Bo z tego co kiedyś gdzieś czytałem wywnioskowałem, iż wystarczy kupić lusterka na 3 piny składane i panel sterujący.

Dzięki :)