Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie przyszedł czas na wymianę akumulatora. Oryginalnie mam BMW 80Ah 640A. Strony producentów jak VARTA czy Bosch pokazują propozycje 80Ah 740A ale i też 110Ah 920A. Nie ukrywam, że wolałbym ten pojemniejszy co zapewne wiąże się nie tylko z rejestracją aku ale i zabawą z NCS. Ale czy napewno! :shock: pytam, ponieważ RealOEM pokazuje mi różne akumulatory do mojego auta http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=NA31&mospid=47750&btnr=61_1742&hg=61&fg=30&lang=pl w tym także 90Ah a nawet 110Ah czy to oznacza, że takie były na wyposażeniu czy że takie są dopuszczalne a więc jak zmienie pojemność np na 90Ah to muszę działać NCS`em? i zastanawia mnie ten wpis:
Uwaga: w razie usunięcia proszę użyć akumulatora 7 604 822 (90Ah)!Dostosowanie zlecenia dla pojazdu nie jest konieczne!
. Oco chodzi? tzn że po zmianie na 90Ah nie będe musiał nic rejestrować :?:
Opublikowano
Każde nowe AKU musisz melodwac, jeśli masz ibs. Ponieważ nowe bedzie sie rozładowywalo jak stare.
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo