Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mógłby mnie ktoś oswiecic proszę? :D potrzebuje kupić napinacz paska klimatyzacji bo można go wcisnąć palcem, piszczy pasek itd. I teraz moje pytanie czy muszę szukać napinacza konkretnie od mojego silnika (M60B40) czy może być tez z innego silnika, który występował w tym modelu? I drugie czy mogę kupić używana czesc czy koniecznie szukać nowej za garnce złota?

BMW to nie samochód. BMW to styl życia. :D

4.0 V8 LPG 4 gen

Opublikowano
sprawdz na reaal oem po numerze w jakoch furach byl taki napimacz, ja kupowalem kiedys do 728 i pamietam ze raczej nie byl jakos nie wiadomo jak drogi :)
Opublikowano
Juz kupiłem kosztowal szalone 240zl :P bałem się że to będzie koszt czesci jak to do tej 7er czyli 1000zl :P

BMW to nie samochód. BMW to styl życia. :D

4.0 V8 LPG 4 gen

Opublikowano

drogie rzeczy do 7 to elementy blacharki, zawiechy, wnetrza czy jakies pierdoly typu uszczelki itp a reszta tania :p

ja jak robilem remont zawieszenia silnika i skrzyni to kupowem w aso bo sie nie oplacalo zamiennikow czy uzywek

np lape silnika kupilem ori bmw za 85 zl a kur wa matoly za uzywki wolaja po 90-100, PRL normalnie

Opublikowano

Do 7er blacha rzeczywiście droga szczególnie zderzaki nie wiem dlaczego. Ale zawiecha to jest to samo co w 5 tak samo elementy wnętrza które można kupować używane.

Ale prawdą jest że jak ktoś widzi bmw nawet takie stare to lampki się zapalają. Chciałem kupić linkę otwierania maski używana 150zł nowa 80zł. Wiele takich dziwacznych cen można spotkać "panie bo bo to BMW" :)