Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dużo się słyszy o problemach z pompkami przelewowymi w baku :) najczęstrze objawy to :

-zapowietrzony układ paliwowy

- długo trzeba kręcić aby odpalić auto

-silnik gaśnie przy ok 15 litrów paliwa w baku

Zawsze można kupić zamiennik który pochodzi krócej niż ustawa przewiduje :) sam przetestowałem :D kiedyś kupiłem pompkę za ok 200 zł w inter cars-ie i po 6 miesiącach z pąpki prawie nic nie zostało doszczętnie się stopiła :)

Drugie dosyć tanie wyjście też ok 200 zł można kupić oryginalną używkę ale też nie wiadomo ile tysięcy kilomertów pompowała ona paliwo :) możemy trafić że będzie naprawde mało używana i to będzie nasz fart :) ale możemy trafić na taką która pochodzi kilka miesięcy i znów ten sam problem :) Oryginalne pompy stają w 90% przypadków przy ok 300 tys. przejechanych kilometrów.

Trzecim bardzo dobrym wyjściem a za razem najdroższym jest kupienie nowej oryginalnej pompki za ok 500-600 zł tu finał jest prosty płacimy montujemy i śmigamy kolejne 250-300 tys. km

Jest jeszcze trzecie wyjście :) jest cwancyk na regeneracje tej pompy (tylko i wyłącznie orginał) po regeneracji pompa ta przejedzie kolejne 200 tys. km koszt to 100 zł + koszty wysyłki :)

zainteresowanych zapraszam do kontaktu : 509253171

Opublikowano

hehe wiadomo Producenta :)

na proste pytanie prosta riposta :D

nikogo nie namawiam :) Zawsze można pozbyć się zbędnych 500 zł i masz GWARANCJĘ :)

Dla wielu osób uratowałem te pompy i jeden z nich ostatnio mi powiedział że też nie mam postu na żadnym z forum a tyle osób ma z tym problemy :) wcześniej szło to pocztą pantoflową :)

Każdy ma swój rozum i zrobi co chce i wyda ile chce :) ja tylko mogę pomóc tym którzy nie chcą wydawać na nowy oryginał. Ale naprawdę lepiej poczekać sobie pare miesięcy i kupić ten oryginał niż montować zamiennik który szybko siądzie. No i oczywiście alternatywa regeneracji :)

Powiem krótko ten kto mi zaufa nie pożałuje :)