Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Podtrzymuję zdanie ,że trafiłem dobrze ,co do nawigacji to wybaczcie ,ale to ja byłem w serwisie i dokonano aktualizacji (rzeczywiście był problem z ,,zawieszaniem'' i pomogło ). Nie wiem ile Waszym zdaniem potrzeba na to czasu (auto w serwisie od 7 30 do 9 15). Dla mnie najważniejsze jest ,iż jak do tej pory (odpukać :wink: ) nie mogę nic złego powiedzieć o serwisie z którego korzystam !
Opublikowano

Ciekawy jestem czy wymienili ci olej i inne rzeczy , czy tylko wbili przegląd. Bo przegląd to przecież nie znaczy " wymiany ".

Spotkałem się z różnymi serwisami, ostatnio Audi, gdzie znam przypadki że jak serwis jest gratis ( jeżeli przy zakupie go nie chcesz to BMW odlicza od ceny 1,5k - czego oczekiwać za taka sumę) to przegląd przy małym przebiegu może oznaczać "ogląd" :)

Opublikowano
Bez obaw ,olej/filtr wymieniony płyny sprawdzone/dolane. Pełna lista czynności na fakturze 0 USD :D