Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Wczoraj nieszczesliwie zlapalem pane i zastanawiam sie nad kupnem 2 opon (235/35 R19) i nie bardzo wiem ktore wybrac.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric - w cenie 1347zl

czy nowe wydanie

Goodyear Eagle F1 Asymmetric - w cenie 1527zl

Co polecicie ?? :) niechce wydac wiecej niz 1600zl za dwie :)

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Ja na Twoim miejscu wybrałbym Michelin Pilot Super Sport tak na szybko znalazłem 866 zł/szt na oponeo. Może jakby poszperać w necie to dałoby radę znaleźć taniej.

W mojej opinii to jedna z najlepszych opon drogowych, zresztą nie przez przypadek zakładane są do BMW M...

Opublikowano
U siebie mam Michelin Pilot Sport 3 - jestem bardzo zadowolony
Opublikowano
zakupilem Goodyear , mam pierwsza wersje tych F1 teraz kupilem wersje dwa :) ma dobre opinie :) zobacze jak bedzie ;)

Ja zakupiłem jakiś czas temu te oponki tylko 18-stki i zrobiłem z 1000 kilometrów i zrobiły na mnie bardzo dobre wrażenie teraz kupiłem 19-stki i kupiłem dunlopy i szczerze to goodyear są o wiele lepsze i żałuję że nie kupiłem goodyear :duh:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
zakupilem Goodyear , mam pierwsza wersje tych F1 teraz kupilem wersje dwa :) ma dobre opinie :) zobacze jak bedzie ;)

Ja zakupiłem jakiś czas temu te oponki tylko 18-stki i zrobiłem z 1000 kilometrów i zrobiły na mnie bardzo dobre wrażenie teraz kupiłem 19-stki i kupiłem dunlopy i szczerze to goodyear są o wiele lepsze i żałuję że nie kupiłem goodyear :duh:

wczoraj do mnie doszly opony :) za jakas godzine do 2 jade je zalozyc :) bo od tygodnia mam srube w kole :) ale powietrze trzyma jak nowa ;) hehehe