Skocz do zawartości

jaki czytnik mp3/usb/sd (mam radio mp3 z navi business)?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

brakuje mi w e83 tego co już jest raczej standardem, czyli możliwości wpięcia pena USB z mp3, zauważyłem że moje radio słabo radzi sobie z niektórymi plikami mp3 - nie czyta ich - a samo wypalanie ok 60 piosenek na cd średnio mi się podoba.

Zacząłem się interesować tematem i widzę że są 3 możliwości podpięcia jakiegoś ustrojstwa do e83 - przynajmniej u niektórych.

Pierwsza to wejście mini jack AUX z tyłu podłokietnika (miejsce zapalniczki) ja takowe posiadam ale jakość dźwięku pewnie nie powala, a pena usb i tak tam nie wepnę. Dodatkowo dochodzą kable które nawet skrywając się do podłokietnika mogą zaciekawić przechodni..

Szukając dalej wpadłem na takie coś:

jest to w zasadzie tylko interfejs do podpięcia produktów apple ale sama idea jest fajna i umiejscowienie tego by mi odpowiadało pytanie co to są za kable i do jakiego celu zostały tam pociągnięte ?

Szukałem jakiegoś urządzenia które w to miejsce można by wpiąć bo widać że nawet tytuły im się wyświetlały ale prócz tego urządzenia z filmiku nic nie znalazłem :/

Znalazłem za to chińskie cudo które na all... sprzedawane jest pod nazwą "zmieniarka mp3 usb sd ..." jest to emulator oryginalnej zmieniarki cd i jest podpinane z tyłu radia lub miedzy radio a zmieniarkę. Na forum widziałem już kilka tematów z tym związanych największe minusy jakie widzę to ograniczenie do 6 folderów (99 piosenek na folder) i brak tytułu odtwarzanej piosenki.

znacie jakieś inne możliwości podpięcia urządzenia które umożliwi odczyt mp3 via USB ? albo jakieś urządzenia godne polecenia?

Opublikowano
Jakość będzie zawsze słaba kolego niezależnie od tego jaki wynalazek załadujesz.I dlaczego tylko 60 piosenek masz na cd ??? U mnie to kilkaset standardowych :wink: :wink:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
I dlaczego tylko 60 piosenek masz na cd ??? U mnie to kilkaset standardowych :wink: :wink:

bo praktycznie wszystkie mam w jakości 320kb/s wiec trochę to zajmuje ;)