Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podpinał się ktoś na stole fejsem na maxie (KKL ale do vaga) pod sterownik o numerze 65.77-8372521 w celu usunięciu crascha?

bo nie wiem czy trzebu tu coś zmostkowac i czy to wogóle pójdzie tak?

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś tutaj to robił ale moim zdaniem po wybuchu poduchy sterownik pewnie ma to w crash dacie. Trzeba wymienić sensor i wykasować błąd a to chyba potrafi tylko serwis albo magik z dobrym programatorem :D

Możesz spytać jeszcze tutaj http://www.viaken.pl/forum/viewforum.php?f=6

Z tego co wiem tym sprzętem tylko odczytasz usterkę ale nie skasujesz.

Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
Opublikowano
mozna to zrobić na pewno. tak sie kasuje crasche w wiekszosci sterowników, rzecz w tym czy tu akurat tez pójdzie tym fejsem. Zaznaczam, ze potrzebny jest jeszcze odpowiedni program :wink:
Opublikowano
mozna to zrobić na pewno. tak sie kasuje crasche w wiekszosci sterowników, rzecz w tym czy tu akurat tez pójdzie tym fejsem. Zaznaczam, ze potrzebny jest jeszcze odpowiedni program :wink:

Na jakim sofcie :D

Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
Opublikowano

np: bosch by gopel ale nie wiem czy robi ten sterownik, w kazdym badz razie jest ich troche.

mialem nadzieje ze ktoś na tym forum bedzie wiedział co i jak jest najlepsze do bawarki :?:

Opublikowano
np: bosch by gopel ale nie wiem czy robi ten sterownik, w kazdym badz razie jest ich troche.

mialem nadzieje ze ktoś na tym forum bedzie wiedział co i jak jest najlepsze do bawarki :?:

Coprawda nie znam sie za bardzo, ale probowales CarSoftem ? Tam jest opcja Coding dla airbagow, moze to skasuje crash

Xdrive

Koder

Opublikowano
nie mam wtyka do bmw dlatego probuje zrobic to na stole, ttylko musze sie dodrac do teego kKLem...