Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy mam pytanie odbyłem pierwszy przegląd przy 26tys km i czy to możliwie że już teraz luzy w układzie kierowniczym ?? :shock:

Tak niby stwierdzili panowie serwisanci ale też dopowiedzieli że spokojnie na razie można użytkować auto..

K...a :mad2: w nowym wozie użytkowanym po przyzwoitych drogach ???

Opublikowano

A powiedzieli coś konkretnie czy to maglownica czy krzyżak w X1 u mnie wymienili 3 krzyżak na gwarancji taka plastelina ;D

masz stuki jak poruszasz kierownica prawo lewo 2-3stopnie? na postoju? :mrgreen:

Dopilnuj sobie zeby Ci to wymienili.;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Miałem podobnie. Sprawa dotyczy innego modelu bmw ale także na pierwszym przeglądzie powiedziano mi w aso, że mam luzy na końcówkach drążków kierowniczych /auto przebieg około 30 tys/. Proponowali wymianę. Ja ich olałem. Dzisiaj auto ma 120 tys, drążki nadal oryginale, nikt później nie wyczuł tego "luzu".
Opublikowano

skoro poponowali wymiane to :mad2: sie korzysta chyba ze wolisz sie dowiedzieć ile kosztuje oryginał po gwarancji.

magiel zwykla 7000zł elektryczna strach sie bać

krzyżak 1500zł

Opublikowano

A to przepraszam

za sugerowałem sie przebiegiem i pierwszym przegladem... mało jeździsz widocznie ;)