Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

to nie Polska.

po vin wynika że pełen oryginał.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Ze zdjęć wygląda obiecująco, nie byłbym sobą ;) ........ długa listwa wewnętrzna ostaje z lewej strony autka :) .
Opublikowano

Wiem ze nie Polska ale to BMW :)

Po vinie wyglada na original - ciesze sie bardzo.

Ponoc mial tylko 1 wlasciciela a takze full historie servisowa.

Moze ktos podpowie na co zwrocic szczegolna uwage podczas ogledzin I jazdy.

Auto ma tylko 79k mil co dobrze swiadczy.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

wyjmij filtr powietrza i klimy.

zobacz olej na bagnecie, płyn chłodzący, zużycie tarcz i klocków.

dymienie, przyśpieszenie czy się nie dławi.

najlepiej pod kompa podpiąć.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wszyscy są w szoku, bo kiera jest z drugiej strony :mrgreen:

Tak jak napisane zostało, z zewnątrz wygląda dobrze a co sprawdzić? Jak w każdym kopciuchu to co najdroższe, czyli dwumas (czy nie wydaje niepokojących odgłosów podczas wciskania/puszczania sprzęgła), wtryski i turbo (czy nie kopci, czy trzyma moc w całym zakresie obrotów, czy nie ma problemów z odpalaniem na zimo/ciepło). Zwróć uwagę na stan zawieszenia, bo jest trochę tego i też trochę kosztuj; czy nie ma uderzenia z tyłu przy zmianie biegów (częsta, denerwująca przypadłość w e46); czy nie czuć wibracji podczas jazdy (wał, podpory, łącznik..); czy nie trzęsie budą przy odpalaniu/gaszeniu (poduszki silnika, koło pasowe/tłumik drgań). Żeby sprawdzić blacharkę to chyba oczywiste :8)

Kolega wyżej był szybszy :P

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Odoszę wrażenie Panowie, że jak auto jest w zagranicznym ogłoszeniu to pojawiają się u Was klapki na oczach :wink: Oczywiście jak na moje oko autko wygląda całkiem fajnie, jednak jestem przekonany, że gdyby było oferowane w Polsce to od razu pojawiłaby się cała lista wątpliwości i oskarżeń.

Tak obiektywnie według mnie:

-zderzak tył źle spasowany (zdj nr 12)

-zderzak przedni źle spasowany (zdj nr 4)

-przebieg ok 127000km oczywiście może być prawdziwy (w zależności od specyfiki jazdy) jednak wcale nie musi. Gałka i kierownica wyglądają średnio, brakuje przednich dywaników które według mnie w zależności od specyfiki jazdy, rodzaju obuwia itp powinny wytrzymać jakieś 150000-250000km

Autko ładne, powyższe uwagi z gatunku "czepialskich" aby zaznaczyć że wbrew powszechnym opiniom za granicą auta wcale nie są idealne :cool2:

Opublikowano

Dziekuje za opinie I uwagi. Jutro jade przetestowac to sie okaze co to za okaz.

Jedyna rzecz ktora mnie zastanawia jeszcze przed ogledzinami to sprzedawane przez tego goscia, ktory ma to autko, ksiazki serwisowe BMW ( sprawdzilem jego aukcje).

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Hehe a po ile?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
:roll: jak dla mnie kolejny mit obalony: "na wyspach nie cofa się liczników..." to w takim razie po co sprzedaje się książki serwisowe z pieczątkami dilerów?? tanie nie są, więc raczej mają na celu uwiarygodnienie przebiegu, a nie przyjemność użytkownika auta :cool2:
Opublikowano

Szczerze mowiac ksiqzki serwisowe nie potwierdza przebiegu. Jesli juz ktos je kupuje to raczej dopasowane z przebiegiem do danego auta. Chodzi o to ze autka z full service history lepiej sie sprzedaja, ludzie czuja sie pewniej jesli jest historia a najlepiej full I rzecz jasna mozna podniesc cene o pare stow.

Najlepiej jest sprawdzic przeglady autka-zawsze przeglad zapisany zarownq online jak I na dokumencie.