Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam czy jest mozliwosc zmiany kierunku swiecenia lamp z wersji uk na europejska. Jade na wakacje do polski i chcialbym to zrobic auto bmw e92 po lifcie lci.
Opublikowano

Przyklej specjalne naklejki na lampy..

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

..pasja to moje życie..
Opublikowano
a jakie masz lampy ?? bo w xenonie w e46 byla taka lapka do przelaczenia stron i jak sie nie myle to w e90 tez jest taka opcja (ale tylko xenon)
Opublikowano

Zakupilem naklejki gotowe czekaja. Jest wogole taka opcja w e92 lci aby zmienic kierunek lamp pod maska?

Lampy xenon coupe po lifcie.

Opublikowano
Moglby ktos wstawic zdjecie tych klamek lopatek. Otworzylem puszke ale nic nie widzialem.
Opublikowano

zdjecie ale nie pamietam dokladnie gdzie co i jak.. ogolnie biorac masz ponizej zarowki elektromagnez do ktorego jest przytrzepiona przyslona.. i w okolicy przyslony z prawej lub lewej strony powinnien wystawac jej metalowy kawalek.. muisz go przesunac w gore lub w dol.. moge dac zdecie z e46 bo mam lampe rozebrana to zobaczysz jak to mniej wiecej wyglada jak chcesz. lub moze ktos napisze i pokaze gdzie dokladniej to bedzie ;)

http://cars245.com/PICS/MM/optics/bmw/LPN081+LPN082_4.JPG