Skocz do zawartości

Jak zmienic kierunek lamp z uk na euro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam czy jest mozliwosc zmiany kierunku swiecenia lamp z wersji uk na europejska. Jade na wakacje do polski i chcialbym to zrobic auto bmw e92 po lifcie lci.
Opublikowano

Przyklej specjalne naklejki na lampy..

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

..pasja to moje życie..
Opublikowano
a jakie masz lampy ?? bo w xenonie w e46 byla taka lapka do przelaczenia stron i jak sie nie myle to w e90 tez jest taka opcja (ale tylko xenon)
Opublikowano
  • Autor

Zakupilem naklejki gotowe czekaja. Jest wogole taka opcja w e92 lci aby zmienic kierunek lamp pod maska?

Lampy xenon coupe po lifcie.

Opublikowano
mysle ze jest. ale musisz sie dostac pod klapke gdzie masz zamontowany palnik z xenon..
Opublikowano
Ja w xenonie mam te klamki, jak sciagniesz osłonę z tylu lampy to siegniesz palcami. :D
Opublikowano
  • Autor
Moglby ktos wstawic zdjecie tych klamek lopatek. Otworzylem puszke ale nic nie widzialem.
Opublikowano

zdjecie ale nie pamietam dokladnie gdzie co i jak.. ogolnie biorac masz ponizej zarowki elektromagnez do ktorego jest przytrzepiona przyslona.. i w okolicy przyslony z prawej lub lewej strony powinnien wystawac jej metalowy kawalek.. muisz go przesunac w gore lub w dol.. moge dac zdecie z e46 bo mam lampe rozebrana to zobaczysz jak to mniej wiecej wyglada jak chcesz. lub moze ktos napisze i pokaze gdzie dokladniej to bedzie ;)

http://cars245.com/PICS/MM/optics/bmw/LPN081+LPN082_4.JPG