Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od jakiegoś czasu wyskakiwal mi komunikat "usterka lewego swiatla cofania" jednak gdy wrzucalem na bieg wsteczny to oba swiatla cofania działały. Miałem tak od czasu do czasu podczas jazdy. Komunikat zawsze dotyczył lewego swiatla. Nic z tym, nie robiłem bo po co skoro działało a komunikat pojawiał sie od czasu do czasu podczas jazdy. Dzisiaj wsiadlem do samochodu i ta informacja włączyła sie na dobre tzn "usterka lewego swiatla cofania". Sprawdziłem i faktycznie lewe światło cofania przestało działać. Wszystkie inne swiatla działają idealnie. Czy ktos miał podobny przypadek? Jakies sugestie do tego co to moze byc?

Opublikowano
Siema, odpowiem Ci bo akurat jestem na bieżąco z myciem mojego autoa. Dzisiaj rano w te upały odpalilem samochod i nie wyskoczył mi ten komunikat. Wszystko było ok. Zajechalem na myjnie ręczna i jak facet umyl mi samochod to dopiero po uruchomieniu silnika I WŁĄCZENIU NA BIEG WSTECZNY wlaczyla mi sie znowu informacja "usterka lewego swiatla cofania". Przypominam sobie jeszcze taka sytuacje ze gdy po raz pierwszy włączył mi sie ten komunikat to właśnie podczas jazdy w deszczu. Czekam aż czas pokaże co bedzie dalej. A jak wyglada u Ciebie ta sytuacja?
Opublikowano
U mnie dokładnie tak samo od 1,5 roku ;) Co prawda komunikat nie wyskakuje co każde mycie, ale zazwyczaj gdy doczyszczam tyl i leje dużo wody. Czasem po mocnym deszczu tez sie pojawia. Według mnie to zasniedzialy styk i nic wiecej. Zawsze jak przeschnie wszystko jest ok.
Why so serious... ?
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.