Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Różnica 3 obr/min to chyba normalne:)

U siebie też kiedyś obserwowałem wskazanie cyfrowe i pamiętam, że tak samo wahania były.

http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
Opublikowano

Też tak miałem. Pomogła naprawa nie zagarów, a wtryskiwaczy. Było tak w pierwszej wczesnej fazie, nie było jeszcze tego kompletnie czuć ani słychać, tylko ta wskazówka. Później doszły poszarpywania itd. Sytuacja rozwijała się na przestrzeni 50 tyś km, więc to dopiero pierwsze ostrzeżenie i jeszcze nie ma powodów do paniki.

Aktualnie nie ważne czy silnik na zimno, czy ciepło to wskazówka jak wryta, ani nie drgnie.

Pozdrawiam

Opublikowano
Hmm to które wskazania są bardziej poprawne cyfrowe czy analogowe ? Gdyż różnią się znacząco od siebie. Sytuacja ta ma miejsce od zakupu auta czyli ok 110tys a w tej chwili auto ma 155tys więc na przestrzeni 45tys nic się nie pogorszyło. Jako ciekawostkę mogę dodać że podczas jazdy (nie zawsze) wskazówka od prędkości też potrafi nieznacznie podskakiwać ;-[