Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Kupiłem nowe dziecko jakim jest e46 cabrio, w bagazniku znajduje sie zmieniarka CD lecz była ona bez MAGAZYNKU, wziałem magazynek z sedana, wchodze do kabiny naciskam opcje na radiu "mode" i tylko wchodzi TAPE i RADIO, poczym udaje sie do bagaznika naciskam przycisk aby wyskoczyl magazynek i CISZA:/;/ za co sie wziasc ? mial ktos taki problem ?

Opublikowano

Jeśli radio nie widzi zmieniarki (masz tape i radio) zakładając, że jest poprawnie podpięta i nie padł bezpiecznik, tzn., że radio nie ma aktywowanej zmieniarki (auto miało zmieniarkę w oryginale czy ktoś dołożył popsutą dla podniesienia wartości? :) ). Ale na początek warto sprawdzić bezpiecznik skoro nie chce wypluć magazynku. Jeśli jednak nie chce wypluć magazynku i słychać, że coś tam zmieniarka mieli, to być może zablokowała się tacka z kasety.

Swoja drogą... te zmieniarki są słabe. W aktualnym aucie zmieniarka mi działa, natomiast w poprzednim nie chciała czytać płyt i kupiłem emulator zmieniarki, który działał lepiej niż oryginalna zmieniarka.

Opublikowano

jest to oryginał tzn. tak mi sie wydaje bo w VIN-ie jest w wyposażeniu "ZMIENIARKA 6 CD"

sprawdze bezpiecznik..a mogla pasc cala zmieniarka ?ze nawet jej nie widzi ?