Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy ktoś wie czy jest możliwość wgrania nowszego softu do do CIC-a ?? Aby grafika i funkcje były takie jak w nowych F.

Ja mam CIC-a z 2009, i grafika jest oczywiście inna. Ta nowa wygląda bardziej nowocześnie, świeżo ;-)

Np.

• Członkowie klubu
Opublikowano

Nie ma takiej możliwości.

CIC NBT to zupełnie inny hardware oraz software.

Opublikowano

W takim razie zmiana jest w ogóle możliwa ?? Kupić CIC NBT z innego auta do zamienić z CIC-em który mam obecnie. Pomijam tu aspekt ceny. Pytanie czy to jest w ogóle możliwe. Bo może cała elektronika w aucie nie będzie klikać jak trzeba. Zmiana CCC na CIC w zasadzie w zgodzie z naturą nie jest możliwa. Chodzi mi o pełną kompatybilność z autem, VIN, możliwość programowania pod level. Czy przy zamianie CICa na CICa NBT nie jest podobnie. Bo jeśli tak to nie ma to większego sensu.

Sens jest jeden, kupić nowsze auto, chytruski ;-)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ten wątek kolego, dotyczy update map nawigacji CIC, a jak zauważyłeś mnie chodzi o update do CIC NBT. A to jest inna bajka.

Bo jak koledzy napisali to jednak inny sprzęt. Więc póki co gra nie warta roboty.

Opublikowano
nawigacja NBT wiecej bajerow, jeszcze bardziej multimedialna... jest to zupelnie inny system niz CIC

PARTNER BMW AG

POLSKIE MENU BMW NAWIGACJA E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G11 G20 G30 KONWERSJA USA EUROPA

KODOWANIE, PROGRAMOWANIE, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC/NBT, AKTUALIZACJA, CARPLAY

telefon +48 504384405

baner.gif.01835ac6b13a026299cdbad66eaa101f.gif

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html