Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie :oops: Zaczynam myśleć że kupiłem pechowe BMW, ale do rzeczy wyskoczył mi taki komunikat " Restraint system faulty" a że jestem na wakacjach dość daleko od domu nie bardzo wiem co z tym robić. Można normalnie przyjechać do domu czy będą z tym problemy? I jeszcze pytanko czy można to zrobić w domowym warsztacie czy tylko ASO. Jakieś zdjęcia czy cokolwiek jak można to usunąć. Wiem że jest coś na ten temat na forum bo szukałem, ale każdy pisze coś innego i nikt jak to zrobił i co było tego przyczyną. Z góry dziękuje i pozdrawiam.

:search: :search: :search:

Opublikowano
Hej!Mzna z tym jezdzic. Ale bez podpiecia pod komputer to nic nikt Ci nie powie. Odkurzales moze auto pod fotelami?? Moze rozlaczyles wtyczki lub padla mata albo nawet inteligentna klema na aku mogla pasc,takze cizko stwierdzic bez kodow bledow. Zaleznie od tego co jest powodem awarii bedziesz wiedzial,czy zwykly warsztat Ci pomoze czy moze potrzebna bedzie wizyta w specjalistycznym warsztacie BMW niekonieczie ASO!
Opublikowano
Komunikat pokazał mi się w trasie, przyznam że droga była nie najlepsza jak to w Polsce bywa. Wkur..... się bo dopiero co zrobiłem rozrusznik i sterownik świec, a teraz to się pokazało. Widzę że jest podobny temat, może się podepnę pod kogoś jak tutaj mi nikt nie napisze. Czy podpięcie pod komputer pokarze co jest konkretnie zepsute czy znowu będą mechanicy szukać po omacku :cry2:
Opublikowano
No to mnie pocieszyłeś, jestem w Pradze i gdzie mam to podłączyć nie rozumiem co oni mówią :oops: . Do domu mam kawał drogi i to za tydzień wracam, tak więc taki stan rzeczy musi zostać, a przynajmniej przez jakiś tydzień. Kurde wracać bez poduszek z dwojgiem dzieci i żoną przez prawie 900 km.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.