Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Chcialbym w mojej bmw e60 z 2003r ladnie swiecace ringi aby byly widoczne w sloneczny dzien, nie ukrywam ze bym jezdzil na nich jako swiatla dzienne

Kupilem led marker 4 generacji niby moc jednej zarowki 12.5w (sa to 4 ledy w jednej oprawie) http://allegro.pl/led-marker-cree-25w-bmw-e39-e53-e60-e63-e64-e65-i3383499621.html powiem wam ze to lipa moze ktos moze poleci cos lepszego zeby to swiecilo naprawde bardzo wyraznie i fajnie

Pozdrawiam

Edytowane przez 13patryk
Opublikowano
W przedlifcie nie ma takiej możliwości, aby używać ringów jako świateł dziennych choćbyś nie wiem jakie żarówki stosował. Taka konstrukcja i dyl :( Tylko wymiana reflektorów i LMA na poliftowe lub rozklejanie lamp i drutowanie innymi ringami. Najbardziej fachowe będzie wymienienie samochodu na poliftowy :)
peace & love
Opublikowano
W przedlifcie nie ma takiej możliwości, aby używać ringów jako świateł dziennych choćbyś nie wiem jakie żarówki stosował. Taka konstrukcja i dyl :( Tylko wymiana reflektorów i LMA na poliftowe lub rozklejanie lamp i drutowanie innymi ringami. Najbardziej fachowe będzie wymienienie samochodu na poliftowy :)

Ja mam e61 przed liftem rok 2006 i mam ringi ustawione jako drl. Tez szukam dobrych led

bo na normalnych zarowkach to w dzien bardzo slabo je widac.

Opublikowano
Ja mam e61 przed liftem rok 2006 i mam ringi ustawione jako drl. Tez szukam dobrych led

bo na normalnych zarowkach to w dzien bardzo slabo je widac.

Ok. Masz pewnie lma2 i tak zakodowany moduł, ale Jeżeli lampy masz prelift, to nie znajdziesz takich ledów, aby używać ringów jako świateł dziennych. Taka ich konstrukcja i dyl. Nie pomogą żadne "cree" choćby zasilała je elektrownia. Przez tyle lat nikt nic nie wymyślił i tak zostanie.

peace & love