Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam potrzeebuję pomocy w wyciągnięciu tapicerki dokładnie wykładziny z tyłu nie było problemu bo jest dzielona a z przodem mam kłopot wszystko zdemontowałem klimatrona co tylko trzeba było i problem jest na słynnych dwuch rurkach myślałem że da się je odkecić i i wtedy wyjdzie wykladzina alegancko a tu nic tylko nie mówcie że trzeba wyjać deskę roździelczą ??? mam mase wody i chce dokladnie zlokalicować czy po mymianie szyby jest ok czy jeszcze gdzieś cieknie prosze o szybka odp
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam potrzeebuję pomocy w wyciągnięciu tapicerki dokładnie wykładziny z tyłu nie było problemu bo jest dzielona a z przodem mam kłopot wszystko zdemontowałem klimatrona co tylko trzeba było i problem jest na słynnych dwuch rurkach myślałem że da się je odkecić i i wtedy wyjdzie wykladzina alegancko a tu nic tylko nie mówcie że trzeba wyjać deskę roździelczą ??? mam mase wody i chce dokladnie zlokalicować czy po mymianie szyby jest ok czy jeszcze gdzieś cieknie prosze o szybka odp

Możesz to napisać jeszcze raz poprawnie po polsku, uwzględniając interpunkcję, itp., bo ciężko zrozumieć taki bełkot.

Opublikowano

ok zapytam tak jak wyjąć całą tapicerkę w BMW E39 sedan

-siedzenia zdemontowane air bag odpięty

-plastiki zdemontowane

-tunel środkowy wraz z podłokietnikiem wyjęty

z tego co widzę jak wyjmę radio i urzadzenie do sterowania klimatronikiem ukazują się dwie grube rury idą z podłogi pod deskę do samej góry i pytam czy chcący wyjać wykładzine przednią muszę rozbierać deskę roździelczą by ja całkowice wyjąć na zewnatrz w celu wysuszenia ???

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeśli chcesz wyjąć te "rury", czyli wzmocnienie deski, to trzeba całość dechy rozkręcić, tj. góra i spód, bo inaczej nie wymontujesz.
Opublikowano
dużo jest zabawy z tym bo boję się że rozkrecić jakoś pójdzię ale później złożyć to mogę mieć problem.Szukałem na forum jakiegoś podobnego tematu ale nie ma nic takiego jest tylko demontaż boczków drzwi a mi chodzi o demontarz wykładziny
  • 2 miesiące temu...