Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
panowie mam do malowania przedni zderzak. stwierdziłem ze bardziej wolalbym ten od e82 jak i tak mam malowac. Z tego co mi sie udalo ustalic to trzeba dokupic kratki boczne i koszyki halogenów. i ale ona jest wraz ze zderzakiemzaslepka ucha holowniczego się rozn. czy cos więcej też. rozumiem ze prowadnice powietrza na tarcze z tego co sprawdziłem sa takie same w w e81 i e82. Kratka środkowa pasuje jak równiez dekle na spryski. czy cos przeoczyłem

Z3 Coupe jest

Z4 Coupe jest

Opublikowano

Rozmawiasz z specjalistą od tej sprawy, bo mam taki zderzak to wam się pochwalę teraz :mrgreen:

1. Kratka środkowa

2. Kratki boczne x2

3. Mocowanie halogenów x2

4. Halogeny są te same

5. Wloty chłodzenia na tarcze

6. Dolna osłona trzymająca osłonę silnika

7. Zaślepka na hol (jak nie masz)

Śrubki + górna uszczelka + halogeny pasują z starego. Tak to wygląda z E82 do E87. Jak coś to bmwstore i patrz na numer części z E81 do E82, jak to samo to plug&play

207GTI (175THP) na tor

Tutaj klik: http://www.peugeot207club.pl/viewtopic.php?t=5609

VW Golf mk5 1.9TDI ASZ + GTD1752 (daily)

BMW E46 320D ///M (od czasu do czasu)

Opublikowano
ja mam polift w m paku. kratka srodkowa jest ta sama to wiem kratki boczne i koszyki halogenoow musze kupic. czy kanaly chlodzenia hebla sa te same w paku w e81 i e 82?

Z3 Coupe jest

Z4 Coupe jest

Opublikowano
czyli mowisz ze wszystko oprocz kratek bocznych i koszykow na halogeny jest takie samo. patrzyalem na rysunki i wychodzi na to ze kierwonice powietrza pasuja

Z3 Coupe jest

Z4 Coupe jest

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
mam jeszcze pytanie bo nie moge znalezc tego w realoemie. czy slizgi zderzaka sa te same ?

Z3 Coupe jest

Z4 Coupe jest