Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Potrzebuje kogos kto sprawdzi mój komputer- zamontowałem kompressor vortech 6.5 psi firmy ESS tuning komputer wysłałem do Norwegii TAM ZAPROGRAMOWALI MI ICH ORGINALNYM PROGRAMEM ABY PRACOWAŁ Z KOMPRESOREM JEDNAK PO ZAMONTOWANIU W AUCIE OKAZAŁO SIE ŻE AUTO W OGÓLE NIE ZAPALI- KTO MOŻE MI TO SPRAWDZIC PO ROZMOWIE Z LUDZMI Z NORWEGII OKAZAŁO SIĘ ŻĘ TO ICH PIERWSZY TAKI PRZYPADEK- POMOCY BO BĘDE MUSIAŁ JESZCZE RAZ WYSYŁAC I CZEKAC CZEKAC !!!
Opublikowano

Czy jestes pewien ze przyczyna jest ECU? Moze instalacje zestawu przeprowadziles nie tak jak potrzeba. Od ladnych kilku lat przegladam fora dotyczace e46 i jeszcze nigdy nie spotkalem sie aby po przeprogramowaniu ECU w firmie sprzedajacej gotowe zestawy z superchargerem cos poszlo nie tak.

Jakie sa objawy niemozliwosci odpalenia?

Zerknij na to DIY instalacja w twoim 320 powinna wygladac podobnie. Moze cos przeoczyles na przyklad jakies zasilanie do wtryskow?

Opublikowano
kompresor jest firmy vortech (bdb znana firma w usa) kupiłem go od gośćia który kupił cały zestaw w Norwegii W FIRMIE ESS TUNING TAM TEŻ WYSŁAŁEM SWÓJ ORGINAŁ STEROWNIKA DO WCZYTANIA OPROGRAMOWANIA PO3 TYGODNIACH DOSTAŁEM STEROWNIK I POPROSTU WŁOŻYŁEM GO DO AUTA I NIC ROZRUSZNIK KRECI ALE AUTO NIE ZAPALI MAM TAKŻE KOMPUTER GOSCIA OD KTÓREGO KUPIŁEM TEN KOMPRESOR (ZE SCIĄGNIĘTYM IMMOBILAIZEREM) I NA NIM JEŻDZIŁEM TYLKO BŁĘDY WYSKAKIWAŁY NIE DZIAŁAŁ KOMPRESOR TAK JAK POWINIEN ALE PO WŁOŻENIU DO AUTA NA NIM ZAPALA A NA ORGINALNYM ZE ZMIENIONYM PRZEZ ESSTUNING NIE ZAPALI? DZWONIŁEM DO ESS TWIERDZĄ IŻ TESTOWALI STEROWNIK KILKA RAZY I WSZYSTKO POWINNO NA 1000% BYĆ OK?
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ZAPRASZAM

LEGIONOWO POD WARSZAWA!

NAJLEPSZY ELEKTRYK JAKIEGO OCZY WIDZIALY :) MA SAMOCHODU Z CALEJ POLSKI I NAPRAWDE ZNA SIE NA TEMACIE

POD DOKLADNIEJSZE INFO PRIV

Pozdrawiam,

Karol