Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów. Mam zamiar zakupić podane w opisie auto z 2007 r. Mocy co prawda jest sporo(255 km/300 nm) ale od razu po zakupie chciałbym jednak delikatnie wzmocnić silnik do około 280 km. Z tego względu, że auto wyposażone jest w silnik wolnossący chip-tuning nie wchodzi w grę i stąd właśnie pytanie: czy wie ktoś jak można podnieść moc takiego silnika i gdzie w Warszawie/okolicach można by było czegoś takiego dokonać?

Z góry dziękuje za wszelkie rady.

Pozdrawiam :)

Opublikowano
To tak jakbyś pytał: Gdzie zrobić operację plastyczną mojej narzeczonej, bo mi się właściwie nie podoba. Po prostu się z nią nie żeń. Skoro chcesz zaczynać od takiego tuningu to znaczy że to nie auto dla Ciebie i odpuść. Po co ciagle mieć świadomosć, że to nie to o co ci chodziło chyba że kupujesz z pewnej ręki auto w super idealnym stanie to wtedy bierz ten egzemplarz nie patrząc na inne z rynku używek i się ciesz. To tak jakby ta brzydka panna miała bardzo spory posag i leciałbyś na kasę - rozumiesz. Rzeźbienia w takim silniku podejmie się każdy tuner i zainkasuje chętnie wszelkie środki, które mu dasz. Tylko po co, skoro są na rynku inne możliwości? Są ładne panny i są dajmy na to 650tki :norty: